Velika promotivna akcija Air Serbije – Uleti u proleće!

Air Serbia je spremila veliku prolećnu promotivnu akciju za svoje putnike, koja će trajati do 3. marta 2020.

Datum / Date: 24.02.2020.

Autor / Author: Aviatica

Naslovna ilustracija: Air Serbia

U susret najlepšem godišnjem dobu, Air Serbia je za svoje putnike pripremila atraktivnu prolećnu akciju sa velikim brojem destinacija po izuzetno povoljnim cenama. Promotivne cene avio karata u prodaji su do utorka 3. marta, a odnose se na putovanja u periodu od 10. marta do 31. decembra 2020. godine.

Po ceni počev od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Larnaku i Rijeku, dok su Frankfurt, Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Split, Zadar, Pula i Istanbul dostupni po ceni počev od 109 evra. Veliki broj gradova kao što su Bukurešt, Sarajevo, Tirana, Amsterdam, Štutgart i Dubrovnik, putnici mogu posetiti po ceni već od 119 evra. Sofija je dostupna po ceni počev od 129 evra, a Solun i Kijev bliži su nego ikada za samo 10 evra više. Ljubitelji Italije mogu uživati u ovoj romantičnoj zemlji i posetiti Veneciju i Milano po ceni već od 159 evra, a za samo 10 evra više dostupni su i Kopenhagen, Madrid, Stokholm i Pariz. Popusti se odnose na direktne letove, povratne i u jednom smeru, kao i za letove sa presedanjem u Beogradu.

„Sigurni smo da će ovo proleće ljubiteljima putovanja biti lepše nego ikada, uz značajno snižene cene avio karata i mogućnost planiranja putovanja tokom cele godine. Trudimo se da što češće usrećimo naše putnike i učinimo im dostupnim interesantne destinacije koje se zauvek pamte,“ izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Kupovina avio karata, u okviru specijalne prolećne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528  za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 2123  za pozive iz inostranstva ili u beogradskim poslovnicama Air Serbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12. Karte se mogu kupiti i u svim agencijama ovlašćenim za prodaju avio karata Air Serbije.

(Tekst i foto: zvanično saopštenje Air Serbije)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije