Wizz Air proširuje ponudu putnog osiguranja pokrićem za Covid-19

U partnerstvu sa osiguravajućom kućom Chubb, Wizz Air nudi dodatno zdravstveno osiguranje sa pokrićem za Covid-19.

Datum / Date: 29.01.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Wizz Air

Wizz Air, najzelenija evropska aviokompanija sa najvećom stopom rasta, najavila je da će u okviru putnog putovanja svojim putnicima ponuditi pokriće za Kovid-19, dostupno na sajtu Wizzair.com, a kroz partnerstvo sa osiguravajućim društvom Chubb.

Wizz Airovi putnici mogu da kupe putno osiguranje koje sada pokriva otkazivanja i troškove lečenja vezana za Covid-19 pri putovanju u inostranstvo. Na primer, ako se inficirate Covidom-19 na putovanju u inostranstvo i napravite dodatne troškove zbog produženog boravka ili medicinskih troškova lečenja tokom bolesti, Wizz Air putno osiguranje će to pokriti (uz važeći maksimalni iznos). Ili ste možda morali da otkažete putovanje jer ste se zarazili Kovidom-19 pre polaska? Wizz Air putno osiguranje je tu da vas zaštiti.

Wizz Airovo putno osiguranje takođe pokriva izgubljen, ukraden ili oštećen prtljag, kao i propušten polazak, uz važenje pravila, slova i izuzetaka.

Pored putnog osiguranja, Wizz Air nudi pojedinačno pokriće za otkazivanje u određenim zemljama. I pokriće za otkazivanje i putno osiguranje se mogu kupiti ili tokom procesa kupovine avionskih karata na Wizz Airovom sajtu ili putem aplikacije – i važe i za karte u jednom smeru i za povratne karte. Sva pravila i uslovi se mogu naći ovde.

„Mi u WIZZ-u smo posvećeni optimizaciji iskustva putovanja, bilo da je u pitanju proces kupovine karata, usluga tokom leta ili dodatna ponuda koja putovanje čini udobnijim i jednostavnijim. Zahvaljujući našem proširenom paketu putnog osiguranja, putnici mogu biti sigurni da su pripremljeni i pokriveni u slučaju da Kovid-19 poremeti njihovo putovanje“,izjavio je Andraš Rado, viši menadžer za korporativne komunikacije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije