Wizz Air uvodi interaktivnu mapu za planiranje putovanja u doba korone

Wizz Air predstavio novu, jednostavnu internet opciju za proveru raspoloživih linija i pravila putovanja u okviru svoje mreže linija.

Datum / Date: 24.09.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Airbus

Wizz Air, najzelenija evropska avio-kompanija sa najvećom stopom rasta, pokrenula je  Mapu za planiranje putovanja, nov alat za pretraživanje interneta koji se stalno ažurira i koji za cilj ima da pomogne putnicima da odrede na koje destinacije u okviru mreže linija mogu da lete u datom trenutku i da se informišu o važećim pravilima putovanja vezanim za virus korona.

U ovim nesigurnim vremenima dovoljno je da se putnici oslone na Wizz Airovu mapu za planiranje putovanja da bi proverili raspoložive linije i važeća pravila putovanja uz pomoć sistema boja. Da bi koristili mapu, putnici samo treba da kliknu na željeni odlazni aerodrom i potom izaberu neku od dostupnih destinacija u okviru Wizz Air-ove mreže. Zemlje i aerodromi su označeni različitim bojama u zavisnosti od ograničenja – pri čemu zelena znači da nema ograničenja pri ulasku u tu zemlju vazdušnim putem, žuta da postoje delimična ograničenja (test/karantin/izolacija),a crvena da je na snazi potpuna ili delimična zabrana ulaska.

Za više informacija o pravilima putovanja putnici mogu da kliknu na konkretne linije i tako posete stranicu sa informacijama o putovanjima u konkretnu zemlju i odgovarajućim linkovima ka sajtovima lokalnih vlada, korisnim stranicama za putovanja i obaveznim formularima koje treba popuniti pre polaska.

Mapa za planiranje putovanja se ažurira svakog dana u 18 časova, ali Wizz Air savetuje putnicima da provere pravila ulaska u željenu zemlju još jednom pre polaska zato što se situacija menja na dnevnom nivou i preporučuje svojim putnicima da kupe WIZZ Flex da ne bi morali ni o čemu da brinu. Dodavanjem WIZZ Flexa prilikom rezervacije putnici mogu biti sigurni da, ako dođe do novih okolnosti ili jednostavno žele da putuju nekog drugog datuma ili do neke druge destinacije, mogu da promene rezervaciju za bilo koji let Wizz Air-a po svom izboru.

„Stalno se trudimo da unapredimo iskustvo putnika tokom putovanja, kao i na našem sajtu, i ovaj novi alat za pretragu će pomoći putnicima da lakše odrede kuda mogu da putuju, a kuda ne. Sigurni smo da će Mapa za planiranje putovanja umanjiti brige  vezi sa putovanjem u ovim nesigurnim vremenima jer pruža pravovremene informacije o putovanjima, tako da putnici mogu i dalje da otkrivaju nove i uzbudljive destimacije u WIZZ mreži. Naša svrha je da jednostavna – da olakšamo život kroz pristupačna putovanja, a Mapa za planiranje putovanja je još jedan način na koji ispunjavamo ovo obećanje dato klijentima“, izjavila je Žuža Pos, direktorka za odnose sa klijentima i marketing.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije