Air France: Kupujte pametno i letite povoljno

Danas, 22. avgusta 2019. počinje Air France-ova Oh Lala Deals promocija za putovanja do 30. juna 2020. godine.

Datum / Date: 22.08.2019.

Autor / Author: Aviatica

Iskusni, ali i dobro obavešteni, putnici znaju da su avio-karte velika stavka u putnom budžetu i da se one kupuju dok su na promociji.  Avio-kompanija Air France ponudila je od 22. avgusta 2019. putnicima iz Beograda jedinstvene cene za povratne karte do više od 100 gradova širom sveta.  Među destinacijama na promociji nalaze se i najpoznatiji i najposećeniji gradovi sveta, kao što su Njujork, Pariz i Havana. 

U godini u kojoj su se avioni avio-kompanije Air France vratili na beogradski aerodrom, putnici iz Beograda imaće priliku da po promotivnim cenama iskuse najviši nivo usluge u oblacima. 

Air France OH LALA DEALS promocija traje od 22. avgusta do 5. septembra 2019, a karte se mogu iskoristiti u periodu od 22. avgusta 2019.  do 30. juna 2020.

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. 

Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na ovom linku 

Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs , ili ovlašćene turističke agencije.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Pariz već od 169€
  • Njujork već od 509 evra
  • Havana već od 549 evra

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „Ovo je bitna godina za Air France, jer su se nakon šest godina naši avioni vratili u Beograd. Linija Pariz-Beograd nama je jako važna, u stvari, to je istorijska ruta koja postoji još 1933. godine, od osnivanja aviokompanije. Srećna sam što zahvaljujući Air France OH LALA DEALS promociji naši putnici mogu da lete do Pariza za 169 evra, a preko Pariza Air France povezuje Beograd sa celim svetom. Za kraj leta u nama važnoj godini želeli smo da nagradimo naše verne putnike, ali i one koji prvi put lete s nama i omogućimo im da dobiju vrhunski kvalitet po pristojnoj ceni. Oh LaLa Deals promocija ima dugačak period putovanja, i karte se mogu iskoristiti sve do kraja juna 2020. godine, što našim putnicima daje mogućnost da uštede planirajući svoje putovanje na vreme.”

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije