Air France objavio trodnevnu promociju za polaske iz Srbije

Na trodnevnoj promociji aviokompanije Air France mogu se pronaći jeftine aviokarte do SAD, Centralne Amerike, Južne Afrike i Indije.

Datum / Date: 27.03.2018.

Autor / Author: Aviatica

Od utorka, 27. marta pa do četvrtka, 29. marta 2018. Air France će prodavati aviokarte po sniženim cenama do nekoliko izabranih, popularnih destinacija.

Promocija važi za polaske iz Beograda i putovanje preko Pariza. Letove između Beograda i Pariza, sa oznakom aviokompanije Air France obavlja srpski nacionalni avioprevoznik Air Serbia prema kodšer sporazumu sa francuskom kompanijom.

Na promociju su destinacije u Severnoj i Centralnoj Americi, Južnoj Africi, Indijskom okeanu i Indiji.

Promotivna cena povratne karte do Bostona sa svim taksama je 493 evra, do Vašingtona 465 evra, a do Majamija 570 evra. Snižene cene za ove destinacije važe za putovanja u periodu od 10. aprila do 15. juna i od 13. avgusta do 14. decembra 2018. godine.

Za putovanja u periodu od 27. marta do 10. decembra 2018. snižene su cene i do Mumbaija, koja sada iznosi 449 evra, Johanezburga 519 evra, Havane 608 evra, Paname 619 evra i Sejšela 629 evra.

Sve cene uključuju takse, a karte u okviru ove promocije mogu da se kupe preko sajta aviokompanije Air France ili u turističkim agencijama, gde na ovu cenu treba dodati i trošak agencijske usluge.

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije