Air France objavio trodnevnu promociju za polaske iz Srbije

Početna|SPECIJAL|Promo|Air France objavio trodnevnu promociju za polaske iz Srbije

Air France objavio trodnevnu promociju za polaske iz Srbije

Na trodnevnoj promociji aviokompanije Air France mogu se pronaći jeftine aviokarte do SAD, Centralne Amerike, Južne Afrike i Indije.

Objavljeno:27. 3. 2018.|09:49Autor: Tagovi:, , , |

Od utorka, 27. marta pa do četvrtka, 29. marta 2018. Air France će prodavati aviokarte po sniženim cenama do nekoliko izabranih, popularnih destinacija.

Promocija važi za polaske iz Beograda i putovanje preko Pariza. Letove između Beograda i Pariza, sa oznakom aviokompanije Air France obavlja srpski nacionalni avioprevoznik Air Serbia prema kodšer sporazumu sa francuskom kompanijom.

Na promociju su destinacije u Severnoj i Centralnoj Americi, Južnoj Africi, Indijskom okeanu i Indiji.

Promotivna cena povratne karte do Bostona sa svim taksama je 493 evra, do Vašingtona 465 evra, a do Majamija 570 evra. Snižene cene za ove destinacije važe za putovanja u periodu od 10. aprila do 15. juna i od 13. avgusta do 14. decembra 2018. godine.

Za putovanja u periodu od 27. marta do 10. decembra 2018. snižene su cene i do Mumbaija, koja sada iznosi 449 evra, Johanezburga 519 evra, Havane 608 evra, Paname 619 evra i Sejšela 629 evra.

Sve cene uključuju takse, a karte u okviru ove promocije mogu da se kupe preko sajta aviokompanije Air France ili u turističkim agencijama, gde na ovu cenu treba dodati i trošak agencijske usluge.

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.