Air France odobrava popust povodom Francuske nedelje

U Srbiji se održava tradicionalna proslava Francuske nedelje, a tim povodom Air France odobrava popust na aviokarte.

Datum / Date: 21.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Francuska nedelja  će ove godine biti održana pod sloganom „Živeti u digitalnom“. Ova manifestacija, koju organizuje Francusko-srpska privredna komora, predstavlja niz kulturnih, edukativnih i poslovnih događaja za sve ljubitelje francuske kulture.

Cilj manifestacije je promocija francuskog biznisa u Srbiji. Francuska nedelja se vezuje za treći četvrtak u novembru, kada se po tradiciji širom Francuske u restoranima i kafićima dočekuje Novi Božole, mlado francusko vino koje se pušta u prodaju odmah nakon fermentisanja.

Ove godine u okviru proslave Francuske nedelje u Srbiji planiran je bogat program uz degustaciju vrhunskih francuskih vina i kulinarskih specijaliteta.

Air France, nacionalna aviokompanija Francuske učestvuje u proslavi Francuske nedelje u Srbiji odobravanjem popusta na kupovinu aviokarata online.

Promocija važi do 30. novembra, za putovanja sa polascima iz Beograda u periodu do 30. juna 2018. Da bi se dobio popust od 5.980 dinara, potrebno je da minimalna cena karte bez taksi iznosi najmanje 17.959 dinara i da se radi o letovima na kojima su Air France ili KLM operateri. Popust važi za putovanja u ekonomskoj klasi.

Da bi se ostvario popust prilikom kupovine karte potrebno je tokom rezervacije iskoristit specijalan kod „FRWEEK794“ i potom uraditi rekalkulaciju cene. Popust uz promotivni kod se može ostvariti isključivo za rezervacije preko specijalne stranice Air France-a za Srbiju (link ).

Više detalja o promociji možete pronaći na sledećem linku .

Važna napomena: Promocija povodom Francuske nedelje je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji sa aviokompanijom Air France. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije