LOT najavio povratak u Singapur

Nakon 23 godine, poljska aviokompanija LOT se vraća u Singapur uspostavljanjem nove redovne linije iz Varšave.

Datum / Date: 20.11.2017.

Autor / Author: Aviatica

Poljska aviokompanija LOT se vraća u Singapur nakon pauze od 23 godine. Letovi između Varšave i Singapura će biti obnovljeni od 15. maja 2018. To će biti peta destinacija LOT-a u Aziji pored Astane, Pekinga, Seula i Tokija.

Na ovoj liniji leteće Boeing 787 Dreamliner, u početku tri puta nedeljno, a potom četiri. Planirani polasci iz Varšave su utorkom, četvrtkom i subotom, a od 2. jula i ponedeljkom. Avioni će poletati iz glavnog grada Poljske u 23 sata, a dolazak u Singapur će biti narednog dana u 17 časova.

Povratak iz Singapura je planiran ponedeljkom, sredom, četvrtkom i subotom u pet minuta iza ponoći, sa dolaskom u Varšavu u 6.15. Razdaljinu od 9.500 km Dreamliner će prelaziti za oko 12 časova.

Karte za ove letove su već puštene u prodaji, a dostupne su i u Srbiji. Putnici iz naše zemlje imaju mogućnost da putuju do Singapura uz presedanje na aerodromu u Varšavi. Poljski prevoznik povezuje Beograd sa Varšavom svakodnevnim letovima.

LOT je jedina aviokompanija iz Istočne i Centralne Evrope koja će leteti za Singapur. Nova veza sa Varšavom pruža najkraću konekciju do Singapura za putnike iz Poljske, kao i veoma dobru povezanost za putnike iz Istočne, Zapadne i Cetralne Evrope. Singapur je sa druge strane veoma značajno čvorište za region Jugoistočne Azije odakle je, u saradnji sa Singapore Airlines-om, LOT-ovim partnerom iz Star Alliance, moguće leteti dalje do Malezije, Tajlanda, Vijetnama, Indonezije, Filipina, ali i do Australije i Novog Zelanda.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije