Air France: Oh Lala globalna promocija tokom septembra

Veoma popularna Air France-ova globalna promotivna akcija "Oh, Lala" traje tokom septembra 2017.

Datum / Date: 04.09.2017.

Autor / Author: Aviatica

Air France je ponovo započeo svoju veoma popularnu globalnu promotivnu akciju „Oh, Lala“ koja važi i za tržište Srbije.

Promocija traje do 21. septembra 2017, i važi za putovanja u periodu od 7. septembra 2017. do 30. juna 2018. U ponudi su sve destinacije Air France-a sa polascima iz Beograda u saradnji sa srpskim nacionalnim avioprevoznikom Air Serbija na letu od Beograda do Pariza.

Air France u okviru promocije nudi specijalne cene povratnih karata do čak 45 destinacija u Severnoj Americi. Putnici iz Srbije mogu otputovati do svakog kutka SAD ili Kanade zahvaljujući odličnim vezama koje Air France nudi iz Pariza u saradnji sa svojom partnerskom aviokompanijom Delta Air Lines.

Prema aktualnoj promociji cene do Severne Amerike se kreću već od 419 evra koliko košta povratna aviokarta do Njujorka, pa do najviše 749 evra koliko košta karta do najudaljenijih Havaja i Aljaske.

Mapa svih severnoameričkih destinacija (kliknite za uvećanje)

 

Boston, Filadelfija, Pitsburg ili Vašington su u ponudi po ceni od 429 evra. Toronto i Čikago koštaju 459 evra. Los Anđeles, San Francisko, Las Vegas, Majami, Orlando ili Montreal mogu se posetiti već od 469 evra. Klivlend, Sinsinati, Detroit, Fort Vejn, Indianapolis, Mineapolis koštaju 489 evra. Sve severnoameričke destinacije u ponudi Air France-a sa svim aktuelnim cenama možete pronaći na mapi.

Pored Severne Amerike, Air France nudi i odlične cene do Južne Amerike, Azije, Afrike kao i do egzotičnih destinacija u regionima Kariba i Indijskog okeana. Kompletan spisak destinacija koje su na promociji možete pronaći na sledećem linku.

Promotivne cene u okviru „Oh, Lala“ promocije zahtevaju kupovinu unapred od 7 dana i obavezan boravak na destinacija od minimum šest dana ili preko vikenda. Promene rezervacije nakon izdate karte se naplaćuje 150 evra, dok otkazivanje rezervacije nije moguće. U okviru perioda važnosti putovanja moguća su lokalna odstupanja usled sezonalnosti. Aviokompanija zadržava pravo da prekine promotivnu kampanju, da ograniči njeno važenje i da propiše posebne uslove putovanja. Broj mesta po promotivnim cenama je ograničen.

Važna napomena: Promocija „Oh, Lala“ je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji sa aviokompanijom Air France. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije