Transavia duplira broj letova od Amsterdama do Beograda

Transavia povećava broj letova od Amsterdama do Beograda sa tri na šest već sredinom zimske sezone.

Datum / Date: 06.09.2017.

Autor / Author: Aviatica

Kako Aviatica ekskluzivno saznaje Transavia će tokom zimskog reda letenja udvostručiti broj letova na liniji između Amsterdama i Beograda.

Tokom februara je planirano uvođenje tri dodatna leta nedeljno. Transavia trenutno leti između Amsterdama i Beograda utorkom, četvrtkom i nedeljom, a prema našim nezvaničnim saznanjima novi letovi su planirani za ponedeljak, sredu i petak.

Ovu informaciju nam je potrvrdila i sama Transavia, rekavši da će od zimskog reda letenja broj letova do Beograda biti dupliran, kao i da će svi detalji o promenama u zimskom redu letenja biti objavljeni zvanično 20. septembra.

Transavia je low-cost ćerka kompanija Air France-KLM grupe sa bazom na aerodromu u Amsterdamu. Beograd je od početka aprila ovegodine uvršten u mrežu destinacija ove kompanije, a zbog velike potražnje sada će biti dupliran broj letova. Na liniji do Beograda Transavia leti avionom Boeing 737-700 sa 149 putničkih mesta u jednoj klasi ili 737-800 sa 189 putničkih mesta.

Kako smo nezvanično saznali, letovi ove aviokompanije od i do Beograda beleže odlična punjenja. Dolaskom Transavije u Beograd, Air Serbia i Wizz Air su dobili konkurenciju na traženom holandskom tržištu. Za očekivati je da će dodatni letovi uticati i na dalji pad cena aviokarata prema Holandiji. Air Serbia leti deset puta nedeljno tokom leta i jednom dnevno tokom zime, i u velikoj meri prevozi putnike koji preko ovog grada dalje nastavljaju putovanje u interkontinentalnom saobraćaju letovima KLM-a ili Delte. Wizz Air, sa druge strane leto do Ajndhovena od dva do četiri puta nedeljno u zavisnosti od sezone i prevozi direktne putnike kojima je Holandija krajnja destinacija.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

4.000|1