Transavia duplira broj letova od Amsterdama do Beograda

Početna|VESTI|Timetable|Transavia duplira broj letova od Amsterdama do Beograda

Transavia duplira broj letova od Amsterdama do Beograda

Transavia povećava broj letova od Amsterdama do Beograda sa tri na šest već sredinom zimske sezone.

Objavljeno:6. 9. 2017.|07:35 » 10:56Autor: Tagovi:, , , , , , , |

Kako Aviatica ekskluzivno saznaje Transavia će tokom zimskog reda letenja udvostručiti broj letova na liniji između Amsterdama i Beograda.

Tokom februara je planirano uvođenje tri dodatna leta nedeljno. Transavia trenutno leti između Amsterdama i Beograda utorkom, četvrtkom i nedeljom, a prema našim nezvaničnim saznanjima novi letovi su planirani za ponedeljak, sredu i petak.

Ovu informaciju nam je potrvrdila i sama Transavia, rekavši da će od zimskog reda letenja broj letova do Beograda biti dupliran, kao i da će svi detalji o promenama u zimskom redu letenja biti objavljeni zvanično 20. septembra.

Transavia je low-cost ćerka kompanija Air France-KLM grupe sa bazom na aerodromu u Amsterdamu. Beograd je od početka aprila ovegodine uvršten u mrežu destinacija ove kompanije, a zbog velike potražnje sada će biti dupliran broj letova. Na liniji do Beograda Transavia leti avionom Boeing 737-700 sa 149 putničkih mesta u jednoj klasi ili 737-800 sa 189 putničkih mesta.

Kako smo nezvanično saznali, letovi ove aviokompanije od i do Beograda beleže odlična punjenja. Dolaskom Transavije u Beograd, Air Serbia i Wizz Air su dobili konkurenciju na traženom holandskom tržištu. Za očekivati je da će dodatni letovi uticati i na dalji pad cena aviokarata prema Holandiji. Air Serbia leti deset puta nedeljno tokom leta i jednom dnevno tokom zime, i u velikoj meri prevozi putnike koji preko ovog grada dalje nastavljaju putovanje u interkontinentalnom saobraćaju letovima KLM-a ili Delte. Wizz Air, sa druge strane leto do Ajndhovena od dva do četiri puta nedeljno u zavisnosti od sezone i prevozi direktne putnike kojima je Holandija krajnja destinacija.