Air France organizovao agentsko veče u Beogradu uz novi božole

Početna|GEOGRAPHICA|Magazin|Air France organizovao agentsko veče u Beogradu uz novi božole

Air France organizovao agentsko veče u Beogradu uz novi božole

Tradicionalno u sklopu Francuske nedelje, Air France je organizovao godišnje druženje sa kolegama iz turističkih agencija.

Objavljeno:21. 11. 2018.|08:10 » 06:48Autor: Tagovi:, , , , |

U godini kada slavi 85 godina postojanja, Air France je u Beogradu organizovao svoje tradicionalno agentsko veče kojim proslavlja uspešnu saradnju između aviokompanije i njenih partnera, turističkih agencija i agenata za prodaju avio karata.

I ove godine je agentsko veče organizovano u sklopu velikog kulturnog događaja poznatog pod imenom Francuska nedelja. Cilj Francuske nedelje je promocija istorijskih, kulturnih i poslovnih veza između Francuske i Srbije, a period njenog održavanja vezuje se za široko popularan običaj u Francuskoj – doček mladog francuskog vina Novi Božole.

Jelena Banac, predstavnica aviokompanije Air France u Srbiji, dočekala je brojne zvanice uz zahvalnost za dobru saradnju. Ova kompanija, koja ne leti svojim avionima ka Beogradu je veoma važna za naše tržište na kome je prisutna kroz partnersku saradnju sa aviokompanijom Air Serbia. Putnicima iz Srbije nudi veze sa celim svetom preko svog matičnog aerodroma Charles de Gaulle u Parizu.