Air France Running – nova stranica za ljubitelje trčanja

Air France je pokrenuo specijalnu stranicu za ljubitelje trčanja koji preko nje mogu da učestvuju u najpoznatijim svetskim trkama.

Datum / Date: 13.06.2018.

Autor / Author: Aviatica

Za sve ljubitelje trčanja, aviokompanija Air France je osmislila internet stranicu koja okuplja međunarodnu zajednicu trkača www.airfrancerunning.com. Ova stranica se sinhronizuje s vašim trkačkim aplikacijama i omogućava vam da svoje rezultate poredite sa drugima. Tu je i nekoliko različitih izazova u kojima ćete moći da osvojite pakete „let+broj“, ali  i učešće na različitim međunarodnim trkama, kao i let do njih.

U 2018. godini Air France Running leti iz svih krajeva sveta na 10 destinacija na kojima se održavaju najprestižnije trke. Od Santijaga u Čileu do Njujorka, od Havane do Buenos Ajresa, od Pariza do Venecije, Air France nudi svima koji vole da trče priliku da učestvuju u trci svojih snova. Kreiranjem naloga na www.airfrancerunning.com svi trkači imaju redovan pristup sportskim izazovima kako bi pokušali da osvoje: paket „let + broj“ uz koji trkač dobija let do destinacije na kojoj se održava trka i učešće u njoj, trkački broj ili  Air France Shopping pribor za kupovinu.

Izazovi su dostupni trkačima svih nivoa iz celog sveta i daju vam šansu da učestvujete u nekim od legendarnih trka u Njujorku, Parizu, Buenos Ajresu…Tako su svi učesnici Adidas 10K Paris trke, koja se održala 10. juna, mogli da  podele ovaj sportski događaj sa filterom Air France Running na Snapchatu i time pokušaju da osvoje dve karte za duga putovanja.

Svi članovi loyalty programa Flying Blue koji se registruju na www.airfrancerunning.com  udvostručuju svoje šanse da osvoje neku od nagrada, jer istovremeno učestvuju u izazovima koje se pružaju čitavoj zajednici Air France Running-a, a mogu osvojiti i nagrade namenje isključivo članovima Flying Blue programa.

Trčite tako brzo da poletite, poručuju iz Air France-a!

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promotivni tekst aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije