Air France započeo Januarsku Oh LaLa promociju

Počela je tradicionalna januarska Oh LaLa promocija aviokompanije Air France.

Datum / Date: 09.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija Air France odlučila je da već tradicionalno sve svoje putnike obraduje januarskom Oh LaLa Deals promocijom, tokom koje će povratne karte za putovanja iz Beograda do preko sto destinacija širom sveta biti ponuđene po jedinstvenim cenama. Uštedite planirajući putovanje unapred, jer karte kupljene na promociji mogu da se iskoriste od datuma kupovine pa sve do 10. decembra 2019. Promocija će trajati od 8. do 29. januara 2019.

Kompanija Air France je poznata po odličnim transatlantskim konekcijama, te je ova promocija idealna prilika za putnike iz Srbije da se upoznaju sa destinacijama u Severnoj i Južnoj Americi, kao što su Njujork, Los Anđeles, Majami, Havana, Bogota… Pored gradova, Južne i Severne Amerike, na akciji su još i destinacije u Evropi, Africi, Aziji, Indijskom okeanu i na Karibima.

Izdvajamo neke od destinacija na promociji:

  • Pariz već od 279 evra *
  • Čikagoveć od 499 evra
  • Njujork već od 499 evra
  • Los Anđeles već od 529evra
  • Majamiveć od 529evra
  • San Francisco već od 529evra
  • Bogota već od 539 evra
  • Havana već od 531evra
  • Sejšeli već od 649 evra
  • Johanesburg već  od 529 evra **
* period putovanja za Pariz je do 30. juna 2019.
**  U zavisnosti od destinacije, količina dozvoljenog prtljaga može da varira

Ponuda važi za povratne karte, a u cenu su uključene sve takse. Više informacija i detalja o aktuelnoj promociji možete pronaći na ovom linku. Da biste rezervisali karte ili se dodatno informisali, posetite www.airfrance.rs, ili ovlašćene turističke agencije.

Air France-ova direktorka prodaje za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju Jelena Banac izjavila je: „U godini u kojoj se avioni Air France-a vraćaju u Srbiju, odlučili smo da našim vernim putnicima, kao i svima onima koji prvi put lete sa nama omogućimo da iskuse najviši nivo usluge i gostoprimstva, po kojima je Air France decenijama unazad prepoznatljiv. Pored kvaliteta usluge, Air France je postao prepoznatljiv i po OH LALA DEALS promocijama i sada već tradicionalno omogućavamo našim putnicima da otkriju neke od najzanimljivijih svetskih destinacija po pristupačnim cenama. Iz ovogodišnje ponude bih izdvojila Bogotu, glavni grad Kolumbije, države koja je dugo bila na lošem glasu, a koja je danas jedna od najzanimljivijih destinacija koja privlači turiste širom sveta.“

Važna napomena: Ovaj članak je promotivni i sadrži plasiranje proizvoda i usluga. Promocija aviokompanije Air France je objavljena na sajtu Aviatica u sklopu sporazuma o medijskoj saradnji. Aviatica ne snosi odgovornost za iznete uslove promocije i eventualne greške u tekstu i savetujemo putnicima da se pre kupovine detaljno raspitaju o svim pravilima aviokompanije.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije