Air Italy se pohvalila odličnim početkom rada

Air Italy je počela prodaju za zimsku sezonu na liniji od Milana do Majamija i najavila povećanje broja letova do Bangkoka i Delhija.

Datum / Date: 07.08.2018.

Autor / Author: Aviatica

Samo nekoliko nedelja nakon najave novih linija od Milana do Bangkoka i Delhija, aviokompanija Air Italy je objavila povećanje broja letova zbog odličnog interesovanja putnika.

Linija do Bangkoka će biti pojačana sa četiri na pet letova nedeljno, dok će linija do Delhija biti održavana šest puta nedeljno. Obe linije se pojačavaju pre nego što su i počele sa radom. Prvi let do Bangkoka je predviđen za 9. septembar, dok je Delhi zakazan za 28. oktobar.

Informaciji o povećanju broja letova Air Italy je pridodala i vest da je počela prodaja karata na liniji od Milana do Majamija i tokom zimskog reda letenja. Iz kompanije su potvrdili da je popunjenost putničke kabine već sada preko 80 posto.

Nakon dobijanja novog, drugog po redu Boeing-ovog aviona B737 MAX 8, iz ove kompanije najavljuju skoro otvaranje novih linija i širenje mreže ka novim destinacijama u kratkom i srednjelinijskom saobraćaju. Letovi u dugolinijskom saobraćaju ka SAD, Indiji i Tajlandu se za sada obavljaju najnovijim Airbus-ovim avionima A330-200 sa 24 sedišta u biznis klasi i 228 sedišta u ekonomskoj klasi.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije