Air Serbia: Izmene u redu letenja na liniji za Njujork zbog redovnog tehničkog održavanja

Air Serbia u saopštenju za medije potvrdila pisanje portala Aviatica o otkazivanju jednog broja letova na liniji za Njujork

Datum / Date: 11.09.2019.

Autor / Author: Saopštenja

Air Serbia je u saopštenju koje je izdala danas oko 10 časova potvrdila pisanje našeg sajta u vezi sa otkazivanjem letova na liniji Beograd – Njujork.

Saopštenje koje smo dobili od Air Serbije prenosimo u celosti, u originalu, kako je i poslato:

Zbog redovnog tehničkog održavanja, koje Er Srbija uvek planira na početku niske sezone kada je u mreži manja potražnja i broj putnika, avion nacionalne avio-kompanije erbas A330, registarskih oznaka YU-ARA, neće biti u saobraćaju u periodu od 24.9. do 6.10.

Pomenuti tehnički pregled radi se na dve godine u skladu sa industrijskim standardima i za njega su bila ponuđena dva termina. Er Srbija se odlučila za period u kojem letelica ima manji broj letova i najmanji broj putnika na koje će te promene uticati. Zbog toga će putnici sa četiri leta, sa linije Beograd – Njujork – Beograd, a na kojoj saobraća letelica YU-ARA, biti prebačeni na letove drugih kompanija ili će im biti ponuđen povraćaj novca.

Putnici su obavešteni o promenama, a za sve dodatne informacije na raspolaganju im je Kontakt centar kompanije (011 311 21 23 ili 0800 111 528).

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije