Air Serbia na leto 36 puta nedeljno do crnogorskog primorja

Air Serbia će povećati broj letova do Tivta tokom letnje na 36 nedeljno uz gotovo dvostruko veći kapacitet.

Datum / Date: 06.03.2020.

Autor / Author: Saopštenja

Zbog izuzetno velikog interesovanja putnika, Air Serbia povećava broj nedeljnih letova između Beograda i Tivta u periodu od polovine juna do polovine septembra. Tokom špica sezone, nacionalni avio-prevoznik će između srpske prestonice i popularnog turističkog odredišta na crnogorskom primorju leteti i do 36 puta nedeljno, u poređenju sa 23 nedeljna leta koliko je prosečno obavljao tokom istog perioda prošle godine.

Air Serbia će na relaciji Beograd – Tivat saobraćati pet puta dnevno svim danima osim petkom, kada će obavljati šest dnevnih letova. Na taj način, putnici će ovog leta imati na raspolaganju gotovo duplo veći broj sedišta na avionima Airbus i ATR u odnosu na prošlogodišnju letnju sezonu.

„Pojačanim intenzitetom letova ka Tivtu odgovaramo na povećanu tražnju i potrebe naših putnika. Tivat je popularna destinacija kako za turiste iz Srbije, tako i za putnike iz drugih zemalja, jer im omogućava brzu i jednostavnu opciju putovanja preko našeg matičnog aerodroma u Beogradu“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbia.

Zahvaljujući povećanoj frekvenciji letova do Tivta, srpska avio-kompanija nudi jednu od najboljih i najkraćih veza crnogorskog primorja sa preko 60 destinacija u regionu i Evropi.

Tekst i fotografija: Air Serbia / Saopštenje za medije

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije