Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Beograd će od juna biti povezan direktnim linijama sa devet novih gradova prema najavama aviokompanije Air Serbia.

Datum / Date: 24.01.2019.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia je zvanično najavila uspostavljanje devet novih linija počev od juna 2019. Nove destinacije našeg nacionalnog avio prevoznika će od juna biti i Kijev, Madrid, Barselona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki i Kairo dok će do Nice i Zadra letovi biti uspostavljeni samo tokom letnje sezone. Pored uvođenja novih destinacija biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama kao što su Cirih, Pariz i Dubrovnik.

„Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik,“ izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Svi letovi se već nalaze u rezervacionim sistemima i karte se mogu kupiti, a Air Serbia je odmah po najavi novih započela i promotivnu akciju.

Red letenja:

Air Serbia će do Barselone leteti dva puta nedeljno – utorkom (u 06.45) i subotom (u 17). letovi će trajati dva sata i 40 minuta.

Za Madrid su planirana dva leta nedeljno tokom cele godine  – sredom (u 17) i nedeljom (u 6), počev od 2. juna. Letovi će trajati tri sata i 15 minuta.

Kijev će sa Beogradim biti povezan sa tri direktna leta – utorkom i četvrtkom (u 7) i nedeljom (u 18.05).

Letovi do Rijeke će se odvijati dva puta nedeljno – utorkom i petkom sa polaskom u 13.10.

Krasnodar je potpuno nova destinacija koja nikada do sada nije bila povezana sa Beogradom redovnom linijom. Do ovog grada će Air Serbia leteti tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom sa noćnim polaskom u 10 minuta iza ponoći i dolaskom u 3.40.

Do Helsinkija će se leteti tri puta nedeljno. Utorkom i subotom letovi su planirani u 06.35, a četvrtkom u 17 časova.

Kairo i Beograd će biti povezani dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom sa polaskom u 23.10 iz Beograda i dolaskom u Kairo u 02.05. narednog jutra.

Sezonski letovi do Nice obavljaće se dva puta nedeljno –  četvrtkom (u 17.50) i nedeljom (u 7), a do Zadra petkom i nedeljom u 13.10.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije