Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Početna|VESTI|Rute, Srbija i region|Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Air Serbia najavila devet novih linija od juna

Beograd će od juna biti povezan direktnim linijama sa devet novih gradova prema najavama aviokompanije Air Serbia.

Objavljeno:24. 1. 2019.|07:12Autor: Tagovi:, , , , , , , , , |

Air Serbia je zvanično najavila uspostavljanje devet novih linija počev od juna 2019. Nove destinacije našeg nacionalnog avio prevoznika će od juna biti i Kijev, Madrid, Barselona, Rijeka, Krasnodar, Helsinki i Kairo dok će do Nice i Zadra letovi biti uspostavljeni samo tokom letnje sezone. Pored uvođenja novih destinacija biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama kao što su Cirih, Pariz i Dubrovnik.

„Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu između 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik,“ izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Svi letovi se već nalaze u rezervacionim sistemima i karte se mogu kupiti, a Air Serbia je odmah po najavi novih započela i promotivnu akciju.

Red letenja:

Air Serbia će do Barselone leteti dva puta nedeljno – utorkom (u 06.45) i subotom (u 17). letovi će trajati dva sata i 40 minuta.

Za Madrid su planirana dva leta nedeljno tokom cele godine  – sredom (u 17) i nedeljom (u 6), počev od 2. juna. Letovi će trajati tri sata i 15 minuta.

Kijev će sa Beogradim biti povezan sa tri direktna leta – utorkom i četvrtkom (u 7) i nedeljom (u 18.05).

Letovi do Rijeke će se odvijati dva puta nedeljno – utorkom i petkom sa polaskom u 13.10.

Krasnodar je potpuno nova destinacija koja nikada do sada nije bila povezana sa Beogradom redovnom linijom. Do ovog grada će Air Serbia leteti tri puta nedeljno – ponedeljkom, sredom i petkom sa noćnim polaskom u 10 minuta iza ponoći i dolaskom u 3.40.

Do Helsinkija će se leteti tri puta nedeljno. Utorkom i subotom letovi su planirani u 06.35, a četvrtkom u 17 časova.

Kairo i Beograd će biti povezani dva puta nedeljno – ponedeljkom i petkom sa polaskom u 23.10 iz Beograda i dolaskom u Kairo u 02.05. narednog jutra.

Sezonski letovi do Nice obavljaće se dva puta nedeljno –  četvrtkom (u 17.50) i nedeljom (u 7), a do Zadra petkom i nedeljom u 13.10.