Air Serbia otvorila aerodromski salon za putnike biznis klase u Beogradu

Na beogradskom aerodromu javnosti je predstavljen prvi luksuzni salon Air Serbije namenjen putnicima u biznis klasi ove kompanije i njenih partnera.

Datum / Date: 10.09.2015.

Autor / Author: Aviatica

Avio-kompanija Air Serbia je otvorila svoj prvi Premijum salon na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Ovaj salon će biti rezervisan za putnike biznis klase srpskog nacionalnog avio-prevoznika i njegovih partnera.

Salon se prostire na 398 kvadratnih metara i nalazi se u tranzitnoj zoni aerodroma između izlaza A5 i A6. Radno vreme salona će biti 24 časa dnevno, a putnici koji budu imali mogućnost da borave u njemu pre svog putovanja moći će da koriste brojne sadržaje, od kojih su neki po prvi put pristuni na beogradskom aerodromu.

Zahvaljujući novom premijum salonu Air Serbije beogradski aerodrom dobio je tuševe i prostor za molitve, a osim ovih sadržaja putnici će moći da koriste i poslovni centar sa računarima.

Air Serbia Premijum salon 3

U salonu, koji će biti čekaonica za putnike viših klasa, osim udobnih stolica i fotelja, nalazi se i restoran sa a la cart menijem i ponudom hrane i pića na bazi švedskog stola (buffet menu).

Kako je saopšteno prilikom otvaranja salon će moći da koriste putnici biznis klase koji putuju na letovima Air Serbije i Etihad Airways-a, članovi Etihad Guest frequent flyer programa sa Silver, Gold i Platinum članskim statusom. Salon će takođe biti dostupan i za kod-šer partnere Air Serbije čiji putnici putuju biznis klasom na letovima koje obavlja Air Serbia.

Beogradski aerodrom poseduje i sopstveni salon za putnike u biznis klasi koji koriste sve ostale avio-kompanije.

Air Serbia Premijum salon 2

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije