Air Serbia povećava broj čarter letova do Turske

Air Serbia saopštava da uvodi sve veći broj čarter letova ka Turskoj kako raste tražnja za odmorom u ovoj zemlji.

Datum / Date: 29.07.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Aviolet / Air Serbia

Air Serbia, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, obaviće 17 letova za Antaliju i dva za Bodrum do kraja jula, dok je za avgust planirano 20 letova do Antalije i tri do Bodruma. Ukupno je planirano da se do ovih najpopularnijih destinacija na turskoj obali u čarter saobraćaju obavi 55 rotacija, odnosno 110 letova do kraja tekuće letnje sezone. S druge strane, broj letnjih čarter letova povećava se od nedelje do nedelje, imajući u vidu povećanu tražnju.

„Izuzetno nas raduje činjenica da je letnji čarter saobraćaj zaživeo u određenoj meri, čak i u ovakvoj sezoni kada su prisutna ograničenja u putovanjima usled pandemije korona virusa. Uvereni smo da je veliko interesovanje putnika za letovanje u Turskoj posledica činjenice da ta zemlja nije uvela ograničenja u putovanjima za naše državljane. Ujedno bih voleo da istaknem kontinuiranu dobru saradnju sa našim partnerima iz turističkih agencija, koja je ključni element uspeha ovog projekta“, izjavio je Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Air Serbiji

Sezona čarter letova do najpoznatijih turskih letovališta nastaviće se i u septembru, kada će Er Srbija obaviti još 12 letova za Antaliju i jedan ka Bodrumu, čime će omogućiti putnicima da i pored svih otežavajućih okolnosti otputuju na zasluženi odmor. Svi letovi za Tursku se obavljaju avionima Boing B737 i Airbus A319 sa po 144 sedišta.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije