Air Serbia pruža mogućnost besplatne promene datuma putovanja

Promena datuma putovanja je nova mogućnost za putnike srpske nacionalne aviokompanije Air Serbia.

Datum / Date: 18.12.2020.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Usled promenljive epidemiološke situacije i posledičnih ograničenja u putovanjima, Air Serbia je odlučila da produži akciju besplatne promene datuma putovanja, pa je ova pogodnost dostupna svima koji kupe aviokarte do 31. marta 2021. godine.

Promotivna akcija se odnosi na sve destinacije u mreži nacionalnog avio prevoznika, osim Njujorka, i važi za putovanja do 30. juna 2021. godine.

„Stavljajući potrebe naših putnika na prvo mesto, odlučili smo da im produžetkom akcije olakšamo putovanja i u narednom periodu. Imajuću u vidu da aktuelne okolnosti u celom svetu sve više ograničavaju mogućnosti putovanja, uvereni smo da će putnici uz ovu pogodnost imati daleko veću fleksibilnost, a samim tim će moći lakše i rasterećenije da rezervišu letove“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Putnici mogu da zamene datum leta, bez naplate penala, neograničen broj puta i u bilo kom trenutku, a najkasnije dan pre planiranog putovanja. Ukoliko prvobitno plaćena tarifa nije raspoloživa za novoizabrani datum, moguće je izvršiti doplatu do cene sledeće dostupne tarife.

Tekst i fotografije: Air Serbia
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije