Air Serbia uspostavila sezonske letove iz Niša i Kraljeva

Air Serbia je uspostavila sezonske linije Niš – Tivat i Niš – Atina kao i Kraljevo – Tivat i Kraljevo - Solun.

Datum / Date: 16.06.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Serbia

Air Serbia je 14. juna pokrenula sezonske letove između Kraljeva i Solun, a dan kasnije i letove između Kraljeva i Niša do Tivta, kao i letove od Niša do Atine.

Let JU 2524 od Kraljeva do Soluna obavljaće se dva puta nedeljno – utorkom i subotom.

Letovi na novoj liniji između aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i aerodroma Elefterios Venizelos u grčkoj prestonici, u trajanju od sat i 55 minuta, uspostavljen je letom JU 1510 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i nedeljom.

Sezonski letovi na relaciji Niš-Tivat, koje je Air Serbia obavljala i prošle godine, obnovljeni su letom JU 1188. Letovi do atraktivne turističke destinacije na crnogorskom primorju, u trajanju od 55 minuta, obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i subotom.

Sezonski letovi na novoj liniji iz Kraljeva ka Tivtu biće uspostavljeni letom JU 2188 i obavljaće se dva puta nedeljno, sredom i petkom. Letovi u trajanju od sat vremena realizovaće se avionom tipa ATR.

„Drago nam je što proširujemo ponudu sa aerodroma u Nišu i Kraljevu da bismo putnicima iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije olakšali odlazak na popularne letnje destinacije u Crnoj Gori i Grčkoj tokom sezone godišnjih odmora. Uspostavljanjem avio-saobraćaja iz Niša i Kraljeva, Tivat postaje destinacija do koje ćemo leteti sa sva tri aerodroma u Srbiji, čime se značajno osnažuje povezanost sa Crnom Gorom tokom letnje sezone“, izjavio je Boško Rupić, direktor za komercijalu i strategiju Air Serbije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije