Air Serbia uvela kodšer letove do Severne Amerike preko Nemačke

U saradnji sa partnerskom avio kompanijom Air Berlin, putnici Air Serbije će moći da lete do Njujorka, Čikaga i Majamija sa jednim presedanjem u Berlinu ili Diseldorfu.

Datum / Date: 15.01.2016.

Autor / Author: Aviatica

Avio kompanije Air Serbia i Air Berlin, članice Etihad Airlines Partners, proširile su postojeći kodšer sporazum na tri destinacije u Severnoj Americi, navedeno je u saopštenju srpskog avio prevoznika i naglašeno da to ne znači odustajanje od sopstvene, direktne linije od Beograda do Njujorka, koja je planirana za jun.

Prema novom sporazumu Air Serbia će dodati svoju oznaku “JU” na 28 nedeljnih letova koje Air Berlin obavlja između svojih čvorišta u Berlinu i Diseldorfu. Na ovaj način će Air Serbia svojim putnicima (gostima) obezbediti jednostavan i udoban let do Njujorka, Čikaga i Majamija, sa samo jednim presedanjem u pomenuta dva nemačka grada.

Novi letovi će biti u prodaji od 15. januara za putovanja počev od 1. februara.Prema podacima iz rezeracionih sistema red letenja za američke destinacije uključuje po četiri nedeljna leta do Njujorka i Majamija, dok za Čikago prema sada raspoloživim letovima nema konekcije. Najniža cena povratne karte do Njujorka je 423 evra, a do Majamija 546 evra. Ove cene uključuju sve pripadajuće takse osim nadoknade za izdavanje karte, koja zavisi od načina kupovine.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije