Air Serbia: Velika zimska promotivna akcija

Air Serbia je za svoje putnike pripremila specijalnu zimsku promotivnu akciju sa velikim brojem destinacija po veoma atraktivnim cenama.

Datum / Date: 20.12.2019.

Autor / Author: Aviatica

Ilustracija: Air Serbia

Air Serbia je za svoje putnike pripremila specijalnu zimsku akciju sa velikim brojem destinacija po veoma atraktivnim cenama. Avio karte po promotivnim cenama su u prodaji do nedelje, 22. decembra i odnose se na putovanja u periodu od 23. decembra 2019. do 31. januara 2020. godine.

Po početnoj ceni od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Frankfurt i Larnaku, dok su Brisel, Cirih, Beč, Ljubljana, Skoplje, Zagreb, Diseldorf, Rim i Istanbul dostupni po ceni od 109 evra. Povratne avio karte do Bukurešta, Tirane, Sarajeva, Amsterdama i Štutgarta mogu se pronaći po ceni počev od 119 evra, a do Sofije za samo 10 evra više. Solun i Kijev bliži su nego ikada uz početnu cenu od 139 evra, dok zaljubljenici u Italiju mogu birati između Milana i Venecije po početnoj ceni počev od 159 evra. Povratne i karte u jednom pravcu po promotivnim cenama dostupne su za još veliki broj atraktivnih destinacija u mreži Air Serbije.

„Povodom predstojeće sezone praznika želimo da našim putnicima ponudimo što veći broj primamljivih destinacija po značajno sniženim cenama. Sigurni smo da će uz promotivnu akciju Er Srbije planiranje zimskog odmora biti lepše i lakše nego ikada“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne zimske promotivne ponude, moguća je preko internet sajta Air Serbije, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 2123 za pozive iz inostranstva, te putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Air Serbije koje se nalaze na Aerodromu Nikola Tesla, Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u ulici Jurija Gagarina 12.

Naslovna ilustracija: Air Serbia

Napomena: Tekst je informativnog karaktera i iako može sadržati promovisanje i predstavljanje komercijalnih proizvoda ili usluga trećih lica, ne spada u PR tekstove. Napisan je na osnovu izdatog saopštenja za javnost aviokompanije Air Serbia. Portal Aviatica nema nikakve finansijske koristi od vaše kupovine pomenutih usluga i nije odgovoran za pruženu uslugu.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije