Austrian predstavio Flight Pass

Austrian Airlines je uvrstio nove usluge u svoju ponudu. Uz specijalne komplete karata Flight Pass i City Pass istražite Evropu.

Datum / Date: 19.12.2019.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Austrian

Od sada Austrian Airlines ima nešto novo u ponudi. Ova kompanija je osmislila dva tipa avio karata koja su namenjena putnicima željnim da upoznaju Evropu za što manje para ili koji često putuju na jednoj relaciji između dva grada.

Flight Pass i City Pass su novi proizvodi austrijske aviokompanije i za sada su dostupni samo za polaske sa aerodroma u Beču.

Flight Pass je standardna avio propusnica, odnosno komplet karata sa otvorenim polascima. Po ceni od 799 evra putnici mogu nabaviti ovaj komplet od deset karata za letove u jednom smeru kako bi realizovali svoje kružno putovanje iz snova. Jednostavnim dodavanjem segmenata sami biraju svoj itinerer. Prilikom kupovine karte mogu da se odluče za period u kome žele da rezervišu sve naredne letove. Od izbora perioda zavisiće i konačna cena karte. Najniža cena, od 799 evra važi za kupovinu karte sa rokom od najmanje 60 dana, ali je uz doplatu moguće izabrati i rok od 21 dan ili samo nedelju dana.

City Pass je sličan komplet karata, koji košta samo 499 evra, ali se odnosi na izabrani par gradova. Putnici koji često lete između Beča i neke od brojnih destinacija Austrian-a (na primer Beograda), mogu da kupe ovaj komplet i da ga iskoriste ili za deset letova u jednom smeru ili za pet povratnih putovanja. Ovaj paket je idealan za ljude koji su poslom vezani za dva grada ili za brojne naše iseljenike u Austriji koji često dolaze u posetu rodbini i prijateljima u Srbiji.

Oba proizvoda su prema light tarifama koje uključuju samo ručni prtljag. Uz doplatu mogu da uključe i periode praznika. Više informacija o ovom proizvodu možete naći ovde.

Foto: Austrian

Napomena: Tekst je informativnog karaktera i iako može sadržati promovisanje i predstavljanje komercijalnih proizvoda ili usluga trećih lica, ne spada u PR tekstove. Napisan je na osnovu izdatog saopštenja za javnost aviokompanije Austrian Airlines. Portal Aviatica nema nikakve finansijske koristi od vaše kupovine pomenutih usluga i nije odgovoran za pruženu uslugu.
Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije