Air Serbia vraća besplatan snek u ekonomsku klasu

Air Serbia promenila odluku i od novembra vratila uslugu besplatnog posluženja u ekonomskoj klasi.

Datum / Date: 06.11.2018.

Autor / Author: Aviatica

Pažljivo osluškujući potrebe putnika Air Serbia u sezonu 2018/19. ulazi sa nizom dodatnih usluga.

U želji da ispuni i nadmaši očekivanja gostiju i pruži im što prijatnije iskustvo tokom leta, nacionalna aviokompanija Srbije ih od ovog novembra dočekuje sa boljom i raznovrsnijom ponudom na svim evromediteranskim letovima u ekonomskoj i biznis klasi, piše u Elevate-u, mesečnom inflight magazinu Air Serbije.

Putnici u ekonomskoj klasi će od sada bez obzira na izabranu tarifu, osim osveženja uz flašicu vode obavezno dobijati i poklon snek, kesicu grickalica, dok će putnici u biznis klasi uživati u pažljivo pripremljenom serviranom obroku.

Njima će biti omogućeno uživanje uz neograničen izbor pića i a la kart meni sa hladnim i toplim jelima u zavisnosti od destinacije, dužine leta i doba dana. Za putnike na transatlantskim letovima posluženje ostaje na vrhunskom nivou i svi putnici bez obzira na klasu putovanja dobijaju svoj besplatan obrok.

Air Serbia je proširila i svoju uslugu Prodaje na letu. Putnici će sada moći da se osveže tokom leta uz čak 11 novih proizvoda među kojima su čokoladne i gumene bombone, instant obroci i supe, nes kafa, gazirana i energetska pića, slatkiši i slane grickalice, čak i šampanjac.

Ukoliko požele obrok pripremljen od svežih namirnica putnici će moći da biraju između sendviča sa šunkom i sirom, cezar sendviča, sendviča sa dimljenom govedinom i sendviča sa sirom, piše Elevate.

Tokom 2018. godine srpska nacionalna aviokompanija je uvela nove usluge i ponudu prilagodila svakom pojedinačnom putniku, pružajući mu mogućnost da kroz četiri različite tarife i niz dodatnih usluga kreira putovanje i let baš po svojoj meri.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije