Air Serbia zatvara sve poslovnice u Srbiji

Od 1. avgusta biće zatvorene sve poslovnice Air Serbije u unutrašnjosti Srbije - u Nišu, Novom Sadu i Užicu.

Datum / Date: 28.07.2017.

Autor / Author: Aviatica

Air Serbia je otpustila 30 radnika koji su nedavno proglašeni tehnološkim viškom. Među radnicima koji su dobili otkaz nalaze se i zaposleni u svim poslovnicama naše nacionalne aviokompanije u gradovima u unutrašnjosti Srbije.

Prema saznanjima sajta Aviatica, biće zatvorene poslovnice u Novom Sadu, Nišu i Užicu, dok će jedine dve poslovnice koje ostaju one u Beogradu – u Bulevaru Kralja Aleksandra 17 i u u poslovnoj zgradi Air Serbije na Novom Beogradu, u Jurija Gagarina 12.

Air Serbia je istakla obaveštenja u svim svojim poslovnicama koje se zatvaraju sa uputstvom putnicima gde i kome se ubuduće mogu obratiti. Posle više od 40 godina poslovnice u srpskim gradovima prestaju da rade u utorak 1. avgusta.

Siniša Mali, predsednik nadzornog odbora Air Serbije potvrdio je jutros za N1 da je 30 radnika ove kompanije dobilo otkaz ali je rekao i da kompanija posluje stabilno i profitabilno.

Aviatica, međutim, saznaje da se nova otpuštanja mogu očekivati već kroz nekoliko meseci kada bi na spisku tehnološkog viška mogli da se nađu piloti i članovi kabinskog osoblja.

Obaveštenje koja je istaknuto na poslovnici Air Serbije u Nišu

asl obavestenje gasenje poslovnica

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije