airBaltic uvodi direktnu liniju od Rige do Beograda

U okviru velike ekspanzije najavljene za sledeću letnju sezonu, letonski airBaltic uvešće i direktnu liniju od Rige do Beograda.

Datum / Date: 29.09.2022.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Air Baltic

Letonska aviokompanija airBaltic je objavila red letenja za narednu letnju sezonu koja počinje krajem marta 2023.

Ova će kompanija uspostaviti čak osamnaest novih linija iz svojih baza u Rigi (Letonija), Talinu (Estonija) i Vilnjusu (Litvanija).

Među najavljenim novim destinacijama našao se i Beograd, do koga airBaltic planira da leti dva puta nedeljno tokom leta, a počev od 16. maja 2023. Karte za ove letove su već u prodaji, a najniža cena u jednom smeru je 79 evra sa svim uračunatim taksama.

Osim do Beograda, airBaltic će u našem regionu leteti i do Tivta iz Rige, te Dubrovnika i Splita iz Talina.

Iz Rige su najavljene nove linije do Istanbula, Hanovera, Bukurešta, Porta, Burgasa, Bilbaoa, Jerevana i Bakua. Iz Talina će se leteti i do Rodosa, Herakliona, a iz Vilnjusa do Malage, Palma de Majorke, Nice i Herakliona.

“Ovo je najveći broj novih linija koje uspostavljamo u jednoj sezoni u airBalticu. Ostajemo posvećeni razvoju naših baza u regionu Baltika i da nastavljamo da poboljšamo povezanost našeg regiona”, izjavio je Martin Gauss, predsednik i generalni direktor aviokompanije airBaltic.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije