Alitalia omogućava besplatan stop over u Rimu

Alitalia tokom procesa oporavka uvodi brojne novosti, a najnovija je posebno atraktivna - besplatan stop over u Rimu.

Datum / Date: 28.02.2018.

Autor / Author: Aviatica

Alitalia je uvela novu mogućnost za svoje putnike koji imaju transfer na aerodromu u Rimu – besplatan stop over u ovom gradu.

Standardne tarife za transferna putovanja koje primenjuju aviokompanije obično ne dozvoljavaju duži prekid putovanja u mestu presedanja što je u avio-saobraćaju poznato kao „stop over“.

Alitalia je promenila ovo pravilo i omogućila putnicima koji presedaju na njihovom matičnom aerodromu Leonardo da Vinci (Fiumicino, FCO) u Rimu da posete ovaj grad bez ikakve tarifne doplate.

Ovu ponudu Alitalije dodatno obogatili i preduzeće koje upravlja rimskim aerodromima (Aerodromi di Roma) i nacionalno hotelsko udruženje. Putnici koji se odluče za posetu Rimu mogu besplatno da ostave svoj prtljag na aerodromskoj garderobi na Terminalu 3, u trajanju do 48 sati. Hoteli su omogućili specijalnu, jeftiniju, tarifu noćenja za putnike koji se odluče za stop over.

Ponuda je dostupna individualnim putnicima iz Srbije, koji imaju povratne karte za putovanje preko Rima ka Indiji, Koreji, Japanu, Argentini, Brazilu, Čileu, Južnoj Africi i Keniji. Stop over se mora rezervisati samo prilikom kupovine karte i omogućen je samo za nove rezervacije. Već izdate karte se ne mogu menjati. Stop over je moguće rezervisati kako prilikom odlaska tako i prilikom povratka. Ova specijalna ponuda važi za sva putovanja koja se završavaju najkasnije 31. decembra  2018. Za sve detalje o ponudi i pravila molimo vas da posetite sajt Alitalije ili se konsultujete sa vašim prodavcem aviokarata.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije