Alitalia poleće za Kubu

Nova linija od Rima do Havane je nastavak Alitalijine inter-kontinentalne ekspanzije posle novih linija ka Santjagu, Meksiko Sitiju i Pekingu.

Datum / Date: 21.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Alitalia će početi sa letovima do Kube od novembra ove godine. Prvi direktni let kojim će se povezati Rim i Havana planiran je za 29. novembar, a obaviće ga avion Boeing 777.

Novi letovi Alitalije obavljaće se dva puta nedeljno: utorkom, sa polaskom iz Rima u 9.05 i dolaskom u Havanu u 15 časova, i subotom, sa polaskom iz Rima u 10.35 i dolaskom u Havanu u 16.30. Povratak iz Havane je utorkom u 17 časova; dolazak u Rim je u 9 ujutro sledećeg dana, i subotom u 18.30 sa dolaskom u Rim narednog dana u 10.30.

Kako je navedeno u saopštenju Alitalije to je četvrta dugolinijska destinacija koju će ove godine otvoriti Alitalia, posle Santjaga, Meksiko Sitija i Pekinga.

Kuba je veoma popularna turistička destinacija kod italijanskih turoperatora ali je i sve češća usputna stanica na krstarenjima. Uz ovo u Alitaliji navode i sve više poslovnih veza između dve zemlje.

04-alitalia-b777-alitaia-900x600

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije