Alitalia ponudila dva miliona avio-karata po sniženim cenama

Više od dva miliona karata po sniženim cenama ponudila je Alitalia u okviru svoje nove globalne promotivne akcije.

Datum / Date: 28.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Najnovija globalna promotivna akcija Alitalije koja je počela 24. oktobra nudi putnicima preko dva miliona sedišta po sniženim cenama. Prodaja karata na sniženju će trajati do 6. novembra, a putovanja po nižim cenama biće moguća sve do 30. juna naredne godine.

„Ove snižene cene avio-karata daju putnicima velike mogućnosti da putuju u Italiju, posete Evropu pa čak i da odu dalje u Svet bilo u našoj ekonomskoj, premijum ekonomskoj ili biznis klasi. Ponuda je već dostupna i zaista je veoma povoljna“, rekla je Lorna Dalziel, potpredsednica Alitalije zadužena za globalnu prodaju.

Karte po sniženim cenama mogu se kupiti preko sajta ove kompanije (alitalia.com), preko ovlašćenih turističkih agencija ili pozivom korisničkog centra ove kompanije u Beogradu (011/3245-000) kao i na aerodromskom šalteru ove kompanije na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Članovi nagradnog programa za česte putnike Alitalije MilleMiglia mogu ostvariti milje na svim tarifama koje su uključene u promociju kao i dodatnih 5000 bonus milja za sve one koji izaberu karte za premijum ekonomsku ili biznis klasu do 6. novembra 2016.

Više informacija o aktuelnoj promociji pronađite u posebnoj vesti Favicon - 16x16

(Zvanično saopštenje avio-kompanije Alitalia)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije