Austrian Airlines uvodi let od Beča do Mauricijusa

Region Indijskog okeana se pokazao kao tržište u usponu za austrijsku avio kompaniju članicu Lufthansa Grupe, koja je najavila novu liniju kojom će povezati Beč i egzotično ostrvo Mauricijus.

Datum / Date: 02.07.2015.

Autor / Author: Dragan Nikolić

Počev od 29. oktobra Austrian Airlines će leteti na redovnoj liniji između Beča (VIE) i Mauricijusa (MRU). Ovo popularno ostrvo u Indijskom okeanu će biti dostupno i putnicima iz Srbije, uz presedanje na bečkom aerodromu.

Linija će se u početku obavljati jednom nedeljno – sa polaskom iz Beča četvrtkom i povratkom sa Mauricijusa petkom. Letovi će se obavljati avionom Boeing 767-300ER sa 36 sedišta u biznis klasi koja se obaraju u pravi krevet i 178 standardnih sedišta u ekonomskoj klasi. Let će trajati 10 sati i 40 minuta.

Najjeftinija povratna karta u ekonomskoj klasi na ovoj liniji biće 899 evra, dok će za biznis klasu putnici morati da izdvoje 2.999 evra.

Region Indijskog okeana se pokazao kao tržište u usponu za austrijsku avio kompaniju članicu Lufthansa Grupe. Njihov let od Beča do Maldiva je izuzetno popularan što prema rečima Austriana pokazuje snažan potencijal dugolinijskog saobraćaja austrijskog nacionalnog avio prevoznika.

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije

OZNAKE / TAGOVI

4.674|1