Austrian Airlines uvodi let od Beča do Mauricijusa

Početna|VESTI|Rute|Austrian Airlines uvodi let od Beča do Mauricijusa

Austrian Airlines uvodi let od Beča do Mauricijusa

Region Indijskog okeana se pokazao kao tržište u usponu za austrijsku avio kompaniju članicu Lufthansa Grupe, koja je najavila novu liniju kojom će povezati Beč i egzotično ostrvo Mauricijus.

Objavljeno:2. 7. 2015.|23:46 » 17:56Autor: Tagovi:, , |

Počev od 29. oktobra Austrian Airlines će leteti na redovnoj liniji između Beča (VIE) i Mauricijusa (MRU). Ovo popularno ostrvo u Indijskom okeanu će biti dostupno i putnicima iz Srbije, uz presedanje na bečkom aerodromu.

Linija će se u početku obavljati jednom nedeljno – sa polaskom iz Beča četvrtkom i povratkom sa Mauricijusa petkom. Letovi će se obavljati avionom Boeing 767-300ER sa 36 sedišta u biznis klasi koja se obaraju u pravi krevet i 178 standardnih sedišta u ekonomskoj klasi. Let će trajati 10 sati i 40 minuta.

Najjeftinija povratna karta u ekonomskoj klasi na ovoj liniji biće 899 evra, dok će za biznis klasu putnici morati da izdvoje 2.999 evra.

Region Indijskog okeana se pokazao kao tržište u usponu za austrijsku avio kompaniju članicu Lufthansa Grupe. Njihov let od Beča do Maldiva je izuzetno popularan što prema rečima Austriana pokazuje snažan potencijal dugolinijskog saobraćaja austrijskog nacionalnog avio prevoznika.