Austrian će leteti do Los Anđelesa

Od aprila Austrian uvodi novu liniju od Beča do Los Anđelesa, koja će ujedno biti i najkraća veza iz Srbije sa najvećim gradom Kalifornije.

Datum / Date: 06.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Novo dugolinijsko odredište austrijskog nacionalnog avio prevoznika Austrian, će biti Los Anđeles. Kako je u ovoj kompaniji najavljeno, prvi let će biti obavljen 10. aprila 2017, a prema planiranom redu letenja avion Boeing 777 ove kompanije će na popularni LAX sletati šest puta nedeljno.

„Posle Čikaga, Njuarka i Majamija, Los Anđeles je naša četvrta nova destinacija Austrian-a u Sjedinjenim Američkim Državama. Letećemo na Zapadnu obalu avionima iz naše flote i veoma smo uzbuđeni zbog ovog najnovijeg poduhvata“, izjavio je komercijalni direktor Austrian-a Andreas Oto.

Za početak će linija od Beča do Los Anđelesa biti sezonska, tokom letnjeg reda letenja. U Austrianu kažu da će ova linija biti popularna ne samo kod direktnih putnika sa obe strane već i kod velikog broja transfernih putnika. U ovoj kompaniji računaju da će čal dve trećine putnika na novoj liniji biti transferni putnici koji će u Kaliforniju putovati preko Beča.

Austrian ima veoma razgranatu mrežu linija u Evropi, sa posebnim akcentom na regione srednje i istočne Evrope što dokazuje i odlična povezanost novog leta sa redom letenja ka ovim regionima.

Nova linija će ujedno biti i najkraća veza između Srbije i Kalifornije. Uz odlično podešen red letenja Austrian će moći da ponudi srpskim putnicima veoma brzu konekciju, a celo putovanje će trajati tek nešto malo preko 14 časova u oba smera.

boeing_777_-_8968401980

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije