Lufthansa: Jesenja promocija uz poklon vaučere

U okviru velike evropske jesenje promocije, Lufthansa poklanja vaučer u vrednosti od 2.480 dinara za vaše sledeće putovanje.

Datum / Date: 05.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Lufthansa

Iskoristite veliku, jesenju promociju Lufthanse za letove unutar Evrope i putujte po sniženim cenama. U okviru ove promocije Luftansa putnicima sve do 26. novembra 2016. poklanja i vaučer vrednosti 20 evra (2.480 dinara) za kupovinu karata do Nemačke i Evrope.

Uz poklon vaučer koji dodeljuje Lufthansa vaše putovanje će biti mnogo povoljnije. Lufthansa vas poziva da osetite miris jeseni ili zime u nekoj od brojnih evropskih metropola do kojih ova kompanija leti.

Sve što je potrebno da uradite je da se prijavite online preko posebne stranice Lufthanse i da ostavite svoje podatke. Odmah potom će vam email-om stiću vaš vaučer koji možete iskoristiti za letove između 26. septembra 2016. i 26. marta 2017. Mogu se iskoristiti samo za letove koje obavlja Lufthansa i Lufthansa City Line, i važe isključivo za putovanja započeta u Beogradu, a mogu se upotrebiti prilikom rezervacije karte online, preko sajta Lufthanse.

lh_fb-ad_1200-x-628

U toku je i Lufthansina specijalna promocija do Nemačke i Evrope. U okviru ove promocije povratna karta u ekonomskoj klasi do Minhena košta 109 evra, a do Frankfurta 119 evra.

Preko ova dva grada možete leteti i dalje do mnogih gradova u Evropi. Povratna karta do Barselone, Berlina, Brisela ili Madrida se može kupiti za 149 evra. Pariz i Rim su dostupni po ceni od 159 evra, a Moskva je 169 evra. Hanover, London ili Nica koštaju 179 evra, Istanbul je 189 evra, a Lisabon 199 evra. Povratna karta do Helsinkija je 209 evra, a do Dablina 219 evra.

Sve cene su za povratne karte u ekonomskoj klasi, sa svim uračunatim taksama za kupovinu preko interneta. Specijalni uslovi LIGHT tarife se primenjuju tj. u cenu je uključen samo avio prevoz na datoj relaciji i ručni prtljag. Karte izdate po promotivnoj tarifi nemaju mogućnost promene ili refundacije. Ove će cene važiti do kraja 2016. Prilikom rezervacije obavezno unesite kod sa vaučera koji ste dobili i cena karte za Evropu biće umanjena za 20 evra. Smanjenje se ne odnosi na takse, već samo na osnovnu cenu karte. Jedan vaučer važi za jednu kartu i važi samo za prvih 1000 realizovanih rezervacija.

media_1705925471

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije