Austrian poleteo ka Havani

Havana je od danas još jedno, novo dugolinijsko odredište austrijske nacionalne avio-kompanije Austrian Airlines.

Datum / Date: 25.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Erster Austrian Airlines Flug nach Havanna, Flughafen Wien 25.10.2016 Foto: Austrian Airlines

Počev od danas, 25. oktobra, Austrian je uspostavio direktan saobraćaj između Beča i Havane, glavnog grada Kube.  Na novoj dugolinijskoj turističkoj liniji Austrian-a leteće Boeing 767 jednom nedeljno – utorkom.

„Nastavljamo da širimo našu ponudu dugolinijskih turističkih odredišta od 2013, i posle linija za Kolombo i Mauricijus, danas počinjemo da letimo i za Havanu, što je prvi naš let ka Karibima u poslednjih šest godina“, izjavio je Andreas Oto, komercijalni direktor Austrian Airlines-a.

Putovanje između Beča i Havane trajaće 12 sati i 10 minuta. Letovi će se obavljati utorkom sa polaskom u 10:15 iz Austrije (let OS 23) i dolaskom u 16:25 na Kubu. Povratak je planiran istog dana (let OS 24) u 18:10 iz Havane i dolaskom u 10:50 narednog dana u Beč. Karte su u prodaji po atraktivnim cenama i kreću se od 849 evra za povratno putovanje u ekonomskoj klasi, sa svim uračunatim taksama. U okviru promocije karte se mogu naći i za 650 evra.

Za novo odredište Austrian-a postoji i sjajna veza sa letovima od/do Beograda tako da će i putnici iz Srbije uz jednostavno presedanje na bečkom aerodromu moći da lete na Kubu. Najniža cena povratne karte od Beograda do Havane na novoj liniji može da se nađe preko globalnih rezervacionih sistema već od 779 evra, a karte se mogu kupiti kako preko sajta Austrian-a tako i u ovlašćenim turističkim agencijama.

Erster Austrian Airlines Flug nach Havanna, Flughafen Wien 25.10.2016 Foto: Austrian Airlines

Zvanično otvaranje linije između Beča i Havane, Aerodrom Beč 25.10.2016 Foto: Austrian Airlines

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije