Austrian završio uvođenje premijum ekonomske klase

Svi avioni za dugolinijski saobraćaj Austrian Airlines-a su sada opremljeni kabinom premijum ekonomske klase.

Datum / Date: 14.03.2018.

Autor / Author: Aviatica

Postavljanje kabine premijum ekonomske klase u svih 11 aviona za dugolinijski saobraćaj Austrian Airlines-a je završeno, saopšteno je iz ove kompanije.

Austrian je postepeno ugrađivao nova sedišta za ovu klasu, a 12. avion koji uskoro treba da stigne u flotu ove kompanije je već opremljen novom klasom. Ukupno je instalirano 228 sedišta koja putnicima omogućavaju daleko veći komfor tokom putovanja.

Sedišta su proizvedena u fabrici ZIM i jedinstvena su za celu Lufthansa Grupu. Raspored sedenja omogućava prostor za noge od 97 cm (38 inča). Dodati su i novi oslanjači za noge, a u naslonima za ruke smešteni su stočići koji se mogu izvući za vreme posluženja.Naslonjači za ruke su znatno širi i omogućavaju više privatnog prostora za saputnike. U svako sedište su ugrađene utičnice za struju i USB portovi.

Putnici koji se odluče da lete u premijum ekonomskoj klasi Austrian Airlines-a mogu da očekuju i poboljšanu uslugu u ovoj klasi. Oni mogu da predaju besplatno dva komada prtljaga, svaki težak do 23 kg. Tokom leta će moći da uživaju u poboljšanom keteringu i da se odluče za obrok iz ponuđenog menija, koji će im biti poslužen u porcelanskim posudama. Svaki putnik u ovoj klasi dobiće na poklon specijalan paket sa raznim kozmetičkim i drugim potrepštinama tokom leta. Za zabavu tokom leta, na raspolaganju će imati velike 12-inčne touch screen monitore sa bogatim sadržajem filmskog i drugog zabavnog programa.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije