Austrian počinje sa letovima od Beča do Hongkonga

Austrian uspostavlja novu direktnu liniju između Beča i Hongkonga. Aviatica ima tu čast da se nađe na prvom letu do ove azijske mirisne luke.

Datum / Date: 05.09.2016.

Autor / Author: Aviatica

Hong Kong-Boat

Austrian Airlines uspostavlja redovnu direktnu liniju između Beča (VIE) i Hongkonga (HKG) počev od 5. septembra. Na novoj liniji leteće Boeing 777-200ER sa 308 sedišta od čega 48 u biznis klasi.

aviatica on tour HKG mini

Aviatica On Tour

Aviatica će na poziv Austrian-a imati čast da prisustvuje inauguralnom letu do Hongkonga. Ovo putovanje zajedno sa Austrian-om organizuje i Turistička organizacija Hongkonga. Sa ovog putovanja Aviatica će vam doneti reportažu sa dugolinijskog leta u biznis klasi Austrian-a i reportažu o Hongkongu.

Avioni Austriana će do Hongkonga leteti pet puta nedeljno, svakodnevno sa izuzetkom ponedeljka i petka. Prvi, inaguralni let će, međutim, biti obavljen u ponedeljak, 5. septembra, a na tom letu će se osim zvaničnika Austriana naći i novinari iz Austrije i centralne i istočne Evrope, regiona koji je veoma važno tržište za austrijsku kompaniju.

Polasci aviona iz Beča (let OS 067) su u 17.50, a dolazak u Hongkong je u 11.25 narednog dana. Povratak iz Hongkongaje u 12.55, sa dolaskom na bečki aerodrom u 19.25. Ovaj red letenja se menja od zimske sezone koja počinje poslednje nedelje u oktobru. Tada će se letovi obavljati četiri puta nedeljno: ponedeljkom, sredom, petkom i subotom iz Beča sa polaskom u 13 časova i dolaskom na aerodrom Čep Lap Kok u 7.25 narednog dana.

vie hkg

Povratak iz Hongkonga je moguć utorkom, četvrtkom, subotom i nedeljom u 10.40 i dolaskom u Beč u 16.10.

Zimski red letenja omogućava i veoma povoljnu konekciju za putovanja do Hongkonga iz Srbije. Najniža redovna cena povratne karte sa polaskom iz Beograda je od 587 evra u ekonomskoj klasi i 2449 evra u biznis klasi.

Svi članovi Miles & More frequent flyer programa koji rezervišu karte u bilo kojoj klasi na novoj liniji do kraja godine dobiće dva puta više nagradnih milja.

servus

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije