Brussels Airlines uveo light tarife na letovima za Severnu Ameriku

Brussels Airlines uveo Light tarifu ekonomske klase koja uključuje samo prtljag na letovima ka Severnoj Americi.

Datum / Date: 28.06.2018.

Autor / Author: Aviatica

Od 20. juna Brussels Airlines je uveo Economy Light tarifu na letovima za Severnu Ameriku. Nova opcija nudi najpovoljniju cenu karte za štedljive putnike koji putuju samo sa ručnim prtljagom i nije im potrebna fleksibilnost sa datumima putovanja.

„Nova ekonomska Light tarifa omogućava naš dalji razvoj individualno prilagodljivih opcija kako bismo što bolje odgovorili na zahteve različitih tipova putnika. To je logičan korak nakon što smo predstavili sličnu tarifu koja uključuje samo ručni prtljag na evropskim destinacijama u 2014. Od sada svi naši putnici ka Severnoj Americi mogu da plate samo ono što zapravo koriste i što im je potrebno“, rekao je Dirk Janzen, potpredsednik Brussels Airlines-a zadužen za komercijalna pitanja.

Putnici koji se odluče za tarifu Economy Light imaće opciju da posebno rezervišu prevoz prtljga ili određenog sedišta uz doplatu i da personalizuju svoje iskustvo dodavanjem usluga koje su im potrebne. Hrana i piće tokom leta i dalje su besplatni, tj. uključeni u cene karata prema svim postojećim tarifama. Povratna karta od Brisela do Njujorka u Economy Light tarifi počinje već od 383 evra i od sada se može kupiti preko internet sajta aviokompanije ili kod svih prodavaca aviokarata.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije