LOT najavio liniju od Budimpešte do aerodroma London-City

Poljski LOT od februara naredne godine pokreće redovnu liniju iz Budimpešte za londonski City sa dva leta dnevno.

Datum / Date: 27.06.2018.

Autor / Author: Aviatica

Nakon uspešnog pokretanja dugolinijskih letova iz Budimpešte ka Severnoj Americi i Krakovu, poljski LOT je najavio dalje širenje iz glavnog grada Mađarske.

Ova će kompanija od 18. februara naredne godine poleteti na direktnoj liniji između Budimpešte i londonskog aerodroma City (LCY).

Nova linija koja će omogućiti poslovnim putnicima brzu, udobnu i zgodnu vezu sa Londonom biće održavana sa dva leta dnevno, najnovijim avionom Embraer 190s. Karte za ove letove su već u prodaji.

Prvi let će biti ujutro u 7 iz Budimpešte, sa dolaskom u London u 8.45, svakim danom sem nedelje. Drugi let je planiran svakodnevno osim nedelje u 17.15 i dolaskom u London u 19 časova. Na ovaj način će se omogućiti poslovnim putnicima da u jednom danu otputuju u London, obave posao koji imaju i istog se dana vrate u Budimpeštu.

Aerodrom London City se nalazi u četvrti Royal Docks i najbliži je finansijskom i poslovnom centru Londona poznatom kao Siti (The City) od koga je udaljen manje od 10 kilometara.

Iz Budimpešte već postoje brojne linije ka londonskim aerodromima Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton i Southend, pa će ovaj novi let predstavljati idealnu alternativu.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije