Brussels Airlines uvodi deset novih linija od zimskog reda letenja

Brussels Airlines - deset novih linija, povećanje frekvencija i kapaciteta, bez Zagreba tokom zime i bez Beograda u planovima.

Datum / Date: 11.10.2017.

Autor / Author: Aviatica

Zimski red letenja belgijske aviokompanije Brussels Airlines biće bogatiji za deset novih destinacija, saopšteno je u ovoj kompaniji. Po prvi put će avioni ove kompanije poleteti ka Zelenortskim ostrvima, Tunisu i Egiptu, a biće povećan i broj letova ka Kanarskim ostrvima dodavanjem novih linija ka Lanzarotu i Fuerteventuri. Let za Tenerife će postati svakodnevni, a više letova će imati i ostrvo Gran Kanarija.

Nove linije Brussels Airlines-a su gotovo sve „tople“ destinacije i tokom zime: Almerija, Aresife, Agadir, Boa Vista i Sal (Zelenortska ostrva), Enfida (Tunis), Fuerteventura (Kanarska ostrva), Hurgada i Marsa Alam (Egipat) i Palma de Majorka.

Osim novih linija biće povećan broj letova ka Bordou, letovi ka Maderi će biti produženi tokom cele godine. Brussels Airlines će povećati i broj letova do popularnih city break destinacija poput Rima, Madrida i Varšave, a kapacitet u vidu većeg aviona biće povećan i na letovima za Barselonu, Bilund, Birmingem, Edinburg, Hanover, Krakov, Lion, Marsej, Nant, Porto i Rim.

Sa druge strane, od 5. novembra prestaju letovi između Brisela i Zagreba, koji su bili sezonski.

Let ka Beogradu još uvek nije u planu. „Ne najavljujemo nove destinacije pre nego što ti letovi postanu dostupni za prodaju na tržištu. Beograd nije u našim kratkoročnim planovima“, rečeno nam je u press službi ove kompanije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije