Dva besplatna noćenja u Abu Dabiju uz Etihad Airways

Etihad Airways omogućio putnicima u tranzitu preko Abu Dabija da u ovom gradu provedu dva dana potpuno besplatno.

Datum / Date: 11.04.2019.

Autor / Author: Aviatica

Promotivna kampanja aviokompanije Etihad Airways nudi besplatan dvodnevni odmor u Abu Dabiju putnicima koji preko ovog grada lete negde dalje.

Svi putnici koji rezervišu letove od/do svih destinacija ove kompanije sa presedanjem na aerodromu u Abu Dabiju imaju mogućnost da iskoriste besplatan smeštaj u jednom od izabranih hotela i da na taj način upoznaju ovaj grad tokom dvodnevnog boravka.

Promotivna akcija je dostupna za rezervacije preko internet sajta www.etihad.com  ili preko turističkih agencija ovlašćenih za prodaju aviokarata. Promocija traje od 10. aprila do 15. juna 2019. i važi za letove između 21. aprila i 15. juna 2019.

Putnici koji rezervišu putovanje preko interneta treba da izaberu opciju letova za više gradova (multi-city flight). Nakon potvrde rezervacije biće upućeni na stranicu za rezervaciju prekida putovanja (stop over)  gde će moći da izaberu neki od hotelskih paketa kod jednog od mnogih hotelskih partnera koji učestvuju u ovoj promociji, među kojima su i oni sa pet zvezdica poput Intercontinental Abu Dhabi, Dusit Thani Abu Dhabi, Courtyard by Marriott VTC, Crowne Plaza i Radisson Blu.

„Broj posetilaca Abu Dabija nastavlja da raste svake godine, a ova neverovatna promocija nam omogućava da prikažemo lepote našeg izuzetnog doma većem broju posetilaca iz celog sveta. Goste će dočekati tradicionalno arapsko gostoprimstvo i moći će da uživaju u modernoj infrastrukturi, multikulturnom društvu i mnogim jedinstvenim atrakcijama koje grad i emirat mogu da ponude“,  izjavio je komercijalni direktor Etihad Airways-a Robin Kamark povodom aktuelne promocije.

Posetioci u Abu Dabija mogu da dožive remek dela kulture i glavne arhitektonske atrakcije, uključujući Veliku džamiju Šeika Zajeda, Luvr Abu Dabi i novootvorenu Predsedničku palatu Kasr Al Vatan. Turisti koji su u potrazi za prirodom mogu da šmugnu do predivnih peščanih dina Arabijske pustinje, ili pronađu mir na netaknutoj obali i prekrasnim plažama oko ostrva Abu Dabi.

Adrenalinski avanturisti mogu da uživaju u uzbudljivim tematskih parkova, uključujući intenzivni doživljaj gravitacije na rolerkosterima Ferari Sveta (Ferrari World), kao i u vožnjama i atrakcijama u Jas vodenom svetu (Yas Waterworld) i Vorner Bros svetu (Warner Bros World). Nezaboravne ekspedicije pustinjskog safarija, mnoštvo golf terena svetske klase i izuzetan izbor domaćih i međunarodnih gastronomskih doživljaja osiguravaju dobar provod za svakoga.

Prednost ovakvih prekida putovanjane samo da omogućava iskustvo dva odmora u jednomveć pomaže u smanjenju doživljaja džetlega. Globalni putnici sa dugih putovanja će imati koristi od prilagođavanja vremenskoj zoni na njihovom putovanju, stižući na konačno odredište odmorniji.

(PR tekst aviokompanije Etihad Airways)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije