Ellinair uvodi redovnu liniju za Heraklion i čarter let za Solun

Grčki avio-prevoznik Ellinair uvodi redovnu liniju između Beograda i Herakliona, kao i čarter liniju ka Solunu.

Datum / Date: 19.01.2017.

Autor / Author: Aviatica

Beograd će tokom letnjih meseci biti povezan redovnom, direktnom linijom sa Heraklionom, na grčkom ostrvu Krit. Ovu liniju pokreće grčka avio-kompanija Ellinair počev od 6. juna.

Mouzenidis-logo-1

Mouzenidis Beograd

Ellinair je grčka avio-kompanija u sastavu velike grčke turističke kompanije Mouzenidis Group sa sedištem u Solunu. Ova kompanija poseduje turističku agenciju Mouzenidis u Beogradu, preko koje se takođe mogu kupiti i karte za letove Ellinair-a kao i brojni turistički aranžmani u celoj Grčkoj. Agencija Mouzenidis se nalazi u Beogradu na dve adrese: Kneza Miloša 84 i Brankova 32, a informacije se mogu dobiti na telefon: 011/414-51-31

Letovi između Beograda (BEG) i Herakliona (HER) će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i petkom, a na liniji će biti uposlen avion Boeing 737-300 sa 148 putničkih mesta u jedinstvenoj ekonomskoj klasi.

Avioni će sa Krita ka Beogradu poletati svakog utorka i petka u 9:15 (EL 750). U Beogradu će biti u 10:15 po lokalnom vremenu (razlika je -1 sat u odnosu na Krit). Povratak iz Beograda (EL 751) je planiran u 11:15, a dolazak na Krit u 14:15. Letovi će u oba smera trajati dva sata.

Karte za ove letove su u prodaji preko sajta avio-kompaije Ellinair ili bilo koje turističke agencije koja prodaje avio-karte pošto su letovi dostupni u slobodnoj prodaji i preko globalnih rezervacionih sistema.

Najniža cena povratne avio-karte u slobodnoj prodaji je 175 evra i ona uključuje i predati prtljag do 20kg kao i ručni prtljag do 8kg. Putnici u međunarodnom saobraćaju tokom leta će biti posluženi kompletnim toplim obrokom i pićem, što je uključeno u cenu karte.

Čarter do Soluna

thessaloniki-1-1

Ellinair će u saradnji sa tur-operatorom Mouzenidis organizovati i čarter letove Beograd – Solun – Beograd. Ovi letovi će se obavljati na svakih 10 ili 11 dana počev od 15. juna pa sve do 18. septembra. Letovi ka Solunu će biti namenjeni za turiste koji žele da obiđu glavni grad grčke Makedonije ili one koji žele da letuju na Halkidikiju ili Olimpskoj rivijeri. Ovi letovi će takođe biti u slobodnoj prodaji za one koji žele da putuju u sopstvenom aranžmanu.

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije