Vueling pojačava liniju između Barselone i Beograda

Osim dodatnih letova u vreme Uskrsa, španski low-cost prevoznik će leteti do Beograda do kraja oktobra.

Datum / Date: 21.01.2017.

Autor / Author: Aviatica

Vueling (VY) je uveo četiri polaska na liniji između Barselone (BCN) i Beograda (BEG) u vreme Uskrsa, sredinom aprila.

Zbog poklapanja Uskrsa po gregorijanskom i julijanskom kalendaru ove godine 16. aprila biće uvedena četiri vanredna, praznična polaska – 4, 11, 14. i 18. aprila.

Redovan saobraćaj na ovoj liniji, koja je letnja sezonska, Vueling će uspostaviti od 3. juna sa dva polaska nedeljno: utorkom i subotom. Ove godine će na ovoj liniji biti više letova. Iako ostavlja dva polaska nedeljno, Vueling je odlučio da do Beograda leti do samog kraja letnjeg reda letenja, što je poslednja nedelja u oktobru. Poslednji let je planiran za subotu, 28. oktobar.

Linija između Barselone i Beograda je izuzetno popularna tokom letnjih meseci. Vueling na svim svojim letovima beleži izvanrednu popunjenost putničke kabine, koja se tokom leta kreće od 81 do čak 94% na vrhuncu letnje sezone (u avgustu).

Vueling je španski avio-prevoznik sa sedištem u Barseloni. Deo je IAG-a u kome su još i British Airways i Iberia. Pripada grupi takozvanih low-cost hibridnih avio-kompanija. Najniža cena avio-karte na liniji između Beograda i Barselone kreće se već od 55 evra sa svim taksama. Interesantno je da Vueling omogućava i presedanje na svom matičnom aerodromu El Prat u Barseloni, pa je tako iz Beograda preko ovog grada moguće leteti do mnogih destinacija u Španiji i zapadnom Mediteranu.

12-col-Plane-tail-copy

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije