Emirates nudi odlične cene aviokarata iz Beograda

Početna|SPECIJAL|Promo|Emirates nudi odlične cene aviokarata iz Beograda

Emirates nudi odlične cene aviokarata iz Beograda

Specijalne cene aviokompanije Emirates za tržište Srbije, sa polaskom iz Beograda sada su dostupne na svim prodajnim mestima.

Objavljeno:26. 9. 2019.|16:27Autor: Tagovi:, , , |

Aviokompanija Emirates je pripremila specijalne (promotivne) cene za izabrane destinacije širom sveta sa polaskom iz Beograda.

Ova kompanija ima sporazum o zajedničkim letovima sa aviokompanijom Flydubai koja direktno povezuje Beograd i Dubai, glavno čvorište Emirates-a. Zahvaljujući ovom sporazumu, putnici od/do Srbije mogu da koriste u celosti karte koje su izdate prema pravilima aviokompanije Emirates i da ih kupuju po cenama koje ova kompanija odredi.

Promocija do 10. decembra 2019.

Trenutno je u toku, specijalna akcija koja će trajati od 25. septembra pa sve do 10. decembra, i to za putovanja do 31. avgusta naredne godine.

Sa Emirates-om možete leteti iz Beograda do Bangkoka po ceni od 457 evra. Popularne kineske destinacije Šangaj i Peking su dostupno za 484, odnosno 486 evra. Egzotične destinacije poput Sejšela, Maldiva, Šri Lanke, Balija su takođe na sniženju, a apsolutni hit je cena za australijske gradove već od hiljadu evra.

Izbor iz ponude specijalnih cena možete pogledati na našoj mapi, a kompletna ponuda je dostupna na svim prodajnim mestima: preko sajta kompanije, u predstavništvu Emirates-a u Beogradu u Knez Mihailovoj 30/III ili kod svih ovlašćenih turističkih agencija.

Napomena: Sve prikazane cene su sa uračunatim taksama i prema pravilima aviokompanije. Objavljene su na sajtu Aviatica na osnovu javno dostupnih cena u rezervacionim sistemima i zvanične ponude ove kompanije. Aviatica ne snosi odgovornost za eventualne greške u originalnoj ponudi ili u tekstu. Za sve detalje i uslove tarifa molimo vas da se obratite svom prodavcu.