Emirates nudi odlične cene aviokarata iz Beograda

Specijalne cene aviokompanije Emirates za tržište Srbije, sa polaskom iz Beograda sada su dostupne na svim prodajnim mestima.

Datum / Date: 26.09.2019.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija Emirates je pripremila specijalne (promotivne) cene za izabrane destinacije širom sveta sa polaskom iz Beograda.

Ova kompanija ima sporazum o zajedničkim letovima sa aviokompanijom Flydubai koja direktno povezuje Beograd i Dubai, glavno čvorište Emirates-a. Zahvaljujući ovom sporazumu, putnici od/do Srbije mogu da koriste u celosti karte koje su izdate prema pravilima aviokompanije Emirates i da ih kupuju po cenama koje ova kompanija odredi.

Promocija do 10. decembra 2019.

Trenutno je u toku, specijalna akcija koja će trajati od 25. septembra pa sve do 10. decembra, i to za putovanja do 31. avgusta naredne godine.

Sa Emirates-om možete leteti iz Beograda do Bangkoka po ceni od 457 evra. Popularne kineske destinacije Šangaj i Peking su dostupno za 484, odnosno 486 evra. Egzotične destinacije poput Sejšela, Maldiva, Šri Lanke, Balija su takođe na sniženju, a apsolutni hit je cena za australijske gradove već od hiljadu evra.

Izbor iz ponude specijalnih cena možete pogledati na našoj mapi, a kompletna ponuda je dostupna na svim prodajnim mestima: preko sajta kompanije, u predstavništvu Emirates-a u Beogradu u Knez Mihailovoj 30/III ili kod svih ovlašćenih turističkih agencija.

Napomena: Sve prikazane cene su sa uračunatim taksama i prema pravilima aviokompanije. Objavljene su na sajtu Aviatica na osnovu javno dostupnih cena u rezervacionim sistemima i zvanične ponude ove kompanije. Aviatica ne snosi odgovornost za eventualne greške u originalnoj ponudi ili u tekstu. Za sve detalje i uslove tarifa molimo vas da se obratite svom prodavcu.

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije