Emirates: Pravo letenje, prave cene

Nova promocija avio kompanije Emirates za polaske iz Beograda, uz saradnju sa flydubaijem, obuhvata veliki broj gradova u Aziji.

Datum / Date: 13.10.2015.

Autor / Author: Aviatica

Emirates svakog meseca za tržište Srbije priprema specijalnu promociju.

Od 9. oktobra do 10. novembra će na snazi biti oktobarska promocija „U susret suncu“, u okviru koje će putnici iz Beograda moći da kupe karte do velikog broja azijskih destinacija sa samo jednim presedanjem u Dubaiju.

Emirates, sa svojom partnerskom avio kompanijom flydubai omogućava povoljne veze preko međunarodnog aerodroma u Dubaiju (DXB) uz direktan let iz Beograda. Avio kompanija flydubai ne letu iz Beograda putnicima služi hranu i piće, a u cenu karte je uključen i prevoz prtljaga.

chinese_tea

KINA

Iz aktuelne promotivne akcije Emirates-ovo predstavništvo u Beogradu izdvaja kineske gradove do kojih važe zaista posebno niske cene avio karata.

Preko Dubaija se može otputovati do Pekinga za samo 468€, Šangaja za 483€ ili Hong Konga za 580€.

U okviru aktuelne promocije snižene su cene karata za putovanja u ekonomskoj i biznis klasi za putovanja u periodu od 12. oktobra 2015. do 30. juna 2016.

Karte po promotivnim cenama se mogu kupiti u ovlašćenim turističkim agencijama, preko sajtova za prodaju avio-karata ili u predstavništvu avio-kompanije Emirates u Beogradu u Knez Mihailovoj 30/III (tel: 011/303-44-88).

Pre kupovine karte proverite detaljno uslove tarife pošto su promotivne tarife obično restriktivnije od redovnih. Sve destinacije koje su na promociji možete videti na mapi. Prikazane cene su u evrima i odnose se na povratne karte sa svim uračunatim taksama.

Emirates business

U okviru ove promocije Emirates je pripremio i nekoliko destinacija do kojih odobrava specijalne cene za biznis klasu. Povratna karta do Mumbaija je 2334€, do Šangaja 2494€, Hong Konga 2181€, Džakarte 2522€, Seula 2433€, Kuala Lumpura 2226€ i Singapura 2583€.

Ek okt

 

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije