Etihad Airways predstavio nova Economy Space sedišta

Dok većina aviokompanija uvodi dodatna sedišta u ekonomsku klasu Etihad se odlučio da poveća prostor za putnike.

Datum / Date: 12.11.2018.

Autor / Author: Aviatica

Etihad Airways, aviokompanija iz Abu Dabija (UAE) uvela je Economy Space, novu opciju sedenja u širokotrupnoj floti, kako bi unapredila ponudu i omogućila veći izbor korisnicima na dugolinijskim letovima.

Od decembra 2018. godine Etihad će prepraviti 10 svojih Airbus A380 aviona i ugraditi Economy Space sedišta koja imaju povećan razmak između redova do 36 inča. Redizajnom će se na ovom tipu aviona u ekonomskoj klasipovećati broj sedišta sa dodatnim prostorom za noge sa 20 na 80.

Komercijalni direktor Etihad ervejza za iskustvo gostiju Džamal Al Avadi (Jamal Al Awadhi), ovim povodom je rekao: „Shvatamo da se putnici međusobno razlikuju, kao i da današnji korisnici zahtevaju veći izbor i personalizaciju tokom putovanja.

Kao odgovor na popularnost i potražnju za sedištima sa dodatnim prostorom za noge, rekonfigurisali smo našu kabinu u Ekonomskoj klasi kako bismo omogućili  putnicima da poboljšaju ukupni doživljaj putovanja”.

Pored izmena na avionima A380, Etihad će do kraja 2019. godine povećati broj Economy Space sedišta i na 12 letelica tipa Boeing 777 i 21 letelici Boeing 787 Dreamliners, povećavajući ukupan broj sedišta sa dodatnim prostorom za noge za 560 procenata.

„Dok mnoge aviokompanije ubacuju više sedišta u ekonomsku klasu, mi nastavljamo da se fokusiramo na pružanje izuzetnih proizvoda i usluga našim gostima koje zadovoljavaju i prevazilaze zahteve i budžete različitih tipova putnika“, dodaje Al Avadi.

Porodice sa malom decom, stariji putnici i oni u invalidskim kolicima sada mogu da kupe i iskoriste dodatan slobodan prostor koji omogućuju Economy Space sedišta.

Economy Space dopunjuje postojeće pomoćne proizvode kompanije Etihad kako bi korisnicima pružio veće mogućnosti personalizacije putovanja, uključujući i opciju slobodnog susednog sedišta u ekonomskoj klasi i niz proizvoda koji se mogu kupiti na letu.

Bez obzira na izabranu vrstu sedišta, kupci će nastaviti da dobijaju Etihadovu besplatnu uslugu ručavanja i zabave na letu.

(Saopštenje aviokompanije Etihad)

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije