flydubai dva puta dnevno od Sarajeva do Dubaija

Žestoka konkurencija na ruti između Sarajeva i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Po dva dnevna leta najavili i Air Arabia i flydubai.

Datum / Date: 12.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Avio kompanija flydubai uvodi prvo svakodnevne letove iz Sarajeva, a odmah potom i drugi dnevni let pojedinim danima. flydubai povezuje Sarajevo sa Dubaijem direktnom linijom, a trenutno se letovi odvijaju četiri puta nedeljno.

Prema tek objavljenom redu letenja, od 26. juna flydubai će leteti svakodnevno između Dubaija i Sarajeva.

Zbog velike tražnje ova kompanija uvodi o dodatne letove u periodu od 7. jula do 12. septembra što će rezultirati sa dva dnevna leta pet dana u nedelji i ukupnim brojem od 12 letova nedeljno.

Prema novom redu letenja flydubai će iz Sarajeva (SJJ) za Dubai (DXB) leteti ponedeljkom i petkom u 14:10 i u 17:35, utorkom i četvrtkom u 14:20 i 18:50, nedeljom u 17:35 i 18:00, dok će sredom i subotom biti samo jedan let u 14:10.

Novi red letenja i povećan broj letova povećava broj mogućih konekcija preko aerodroma u Dubaiju do svih destinacija flydubaija u regionu Bliskog istoka, Indijskog potkontinenta, Zajednice nezavisnih država i Afrike, kao i do svih destinacija partnerske avio kompanije Emirates.

Flydubai se u Sarajevu takmiči sa veoma žestokom konkurencijom. Osim ove kompanije dva dnevna leta iz glavnog grada Bosne i Hercegovine obavljaće i konkurentska lowcost kompanija Air Arabia, koja leti do Šardže, grada koji je spojen sa Dubaijem. Letove za Sarajevo je najavila i avio kompanija Qatar Airways koja planira tri nedeljna leta do Dohe počev od 7. novembra.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije