Wizz Air: Samo 12. aprila svaka druga karta u pola cene

Svaka druga karta Wizz Air-a se može kupiti u pola cene samo u utorak, 12. aprila u okviru specijalne promo akcije.

Datum / Date: 12.04.2016.

Autor / Author: Aviatica

Wizz Air je objavio danas (12. april 2016) promociju u kojoj će svaki putnik koji kupi kartu online preko sajta Wizz Air-a moći da kupi kartu za saputnika u pola cene.

Akcija važi za najviše šest karata. Promocija, koja je jedna od najpopularnijih koje Wizz Air nudi, traje 12. aprila, od ponoći do ponoći.

Promocija je dostupna isključivo preko sajta wizzair.com Favicon - 16x16, a svaka karta uključuje i dodeljeno sedište i mali kabinski prtljag. Ostale usluge kao što su veliki kabinski prtljag, predati prtljag (check-in bag) ili prioritetno ukrcavanje nisu uključeni u cenu karte i mogu se dodati kasnije nakon izvršene rezervacije. Karte kupljene po promotivnoj ceni moraju biti iskorišćene zajedno, ne mogu se odvojeno menjati ili vratiti.

„Idealan način da dočekamo turističku sezonu je velika rasprodaja avio karata. WIZZ je srećan što može uvek da pruži putnicima ono što oni traže – najniže cene, sjajnu uslugu tokom leta i dodatne opcije, ako ih putnik želi. Naše destinacije su previše zanimljive da biste ih istraživali sami; zato povedite prijatelja sa sobom i to u pola cene“, poručio je putnicima Johan Ajdhagen, direktor marketinga Wizz Air-a.

svako drugo sediste

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije