flydubai menja Emirates na liniji za Zagreb tokom zime

Emirates je saopštio da će na liniji Dubai - Zagreb tokom zimskog reda letenja leteti partnerska aviokompanija flydubai.

Datum / Date: 23.07.2018.

Autor / Author: Aviatica

Emirates i partnerska aviokompanija flydubai su saopštili danas da će na liniji između Dubaija i Zagreba leteti flydubai umesto Emirates-a u periodu između 2. decembra 2018. i 30. marta 2019.

Ova odluka je doneta kako bi se bolje iskoristili kapaciteti i uskladili sa potražnjom. Promena najbolje ilustruje prednosti saradnje dve aviokompanije, navodi se u saopštenju.

Tokom zimskog perioda flydubai će leteti za Zagreb avionom 737 MAX 8. Avioni će poletati iz Dubaija u 10 časova po lokalnom vremenu, sa dolaskom u Zagreb u 13.15. Povratak je planiran u 14.30, a dolazak u Dubai u 23 sata.

Letovi za Zagreb će se obavljati sa Terminala 3 na međunarodnom aerodromu u Dubaiju koji je domaći terminal aviokompanije Emirates i sa koga će putnici moći da jednostavno presedaju na druge letove ove kompanije ka celom svetu.

Putnici će na raspolaganju imati uslugu prema standardima aviokompanie Emirates, a avioni 737 MAX 8 nude veoma modernu i udobnu kabinu u dve klase – ekonomskoj i biznis u kojoj se sedišta obaraju u krevet.

U saopštenju se još navodi i da je od početka saradnje dva avioprevoznika od 29. oktobra 2017. ukupno zajdnički prevezeno 794.000 putnika.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije