LOT: Globalna promocija

Letite povoljno iz Beograda preko Varšave do Poljske, Evrope, Azije ili Severne Amerike uz promotivne cene avio-karata

Datum / Date: 12.10.2016.

Autor / Author: Aviatica

Poljski avio-prevoznik LOT je pokrenuo veliku globalnu promotivnu akciju koja važi i za putovanja koja počinju u Beogradu.

Sa ovim prevoznikom putnicima je omogućeno da lete iz Beograda preko Varšave do osam poljskih gradova, mnogih evropskih gradova kao i do Severne Amerike. LOT održava interkontinentalne linije do Njujorka, Toronta i Čikaga u Severnoj Americi i do Pekinga i Tokija u Aziji. Od 17. oktobra ova kompanija počinje sa letovima do Seula, a na proleće naredne godine biće uspostavljen direktan saobraćaj i sa njujorškim aerodromom Njuark (Newark, EWR) i Los Anđelesom.

U okviru promotivne akcije u ponudi su evropske destinacije poput Kopenhagena ili Stokholma, po cenama od 139 evra. Povratna karta do Londona, Brisela ili Vilnjusa može se pazariti za 179 evra, a Čikago ili Njujork za 399 evra. Povratna karta u ekonomskoj klasi, sa svim uračunatim taksama, do Toronta košta 509 evra.

Promocija traje od 12. do do 25. oktobra 2016, za putovanja od 1. novembra do 31. maja 2017. uz izuzetak perioda oko Nove godine (od 15. decembra 2016. do 15. januara 2017) za dugolinijske letove.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije