flydubai pokreće letove između Dubaija i Ljubljane

Ljubljana će od septembra biti nova destinacija aviokompanije flydubai koja uspostavlja tri leta nedeljno do Dubaija.

Datum / Date: 02.06.2021.

Autor / Author: Aviatica

Foto: Flydubai

Kako Aviatica ekskluzivno saznaje, aviokompanija flydubai (FZ) pokrenuće letove između Dubaija (DXB) i Ljubljane (LJU).

Prema našim saznanjima, od 24. septembra, flydubai uvodi direktne letove između Dubaija i Ljubljane sa tri leta nedeljno u početku. Planirani su letovi sredom, petkom i subotom.

Aviokompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata je već dugo prisutna na slovenačkom tržištu, a brojni putnici iz Slovenije su koristili letove ove kompanije iz Zagreba do Dubaija.

Letovi se još uvek ne nalaze u rezervacionim sistemima, a očekuje se da uskoro zvanično saopštenje kompanije nakon čega će i letovi biti pušteni u prodaju.

REKLAMA


flydubai u regionu trenutno leti do Beograda i Sarajeva, dok su linije do Zagreba, Skoplja i Tivta privremeno ukinute zbog situacije sa pandemijom. Povratak u Zagreb je planiran od 1. septembra, u Skoplje od 1. novembra, dok će Tivat biti obnovljen već 25. juna. flydubai je nedavno uspostavio i direktnu liniju od Tirane do Dubaija i to sa velikim uspehom.

Foto: Emirates

Ova kompanija je partnerska kompanija jednog od najvećih globalnih avio prevoznika – Emirates-a, sa kojim ima kodšer sporazum, tako da se svi letovi iz našeg regiona do Dubaija mogu prodavati i kao Emirates letovi što znači da su konekcije na druge letove ove kompanije iz Dubaija do svih kontinenata znatno jednostavnije i jeftinije.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije