flydubai seli let iz Beograda na Emirates-ov Terminal 3 u Dubaiju

flydubai seli let do Beograda i još devet gradova na Emirates-ov Terminal 3 na Međunarodnom aerodromu u Dubaiju.

Datum / Date: 11.07.2018.

Autor / Author: Aviatica

Aviokompanija flydubai sa bazom na Terminalu 2 Međunarodnog aerodroma u Dubaiju (DXB) objavila je da će letove do deset svojih destinacija od 2. decembra preseliti na Terminal 3, koji je posvećen partnerskoj aviokompaniji Emirates.

Osim letova do Beograda, na Terminal 3 biće presenjene i operacije na letovima do Bukurešta, Biškeka, Katanije, Dušanbea, Helsinkija, Krakova, Praga, Rostova na Donu i Salalaha. Letovi do ostalih destinacija flydubaija će biti održavane sa Terminala 2 i aerodroma Dubai World Central (DWC).

Ovaj korak je nastavak veoma uspešne saradnje sa partnerskom aviokompanijom Emirates, koja sada ide dalje od klasičnog codeshare sporazuma omogućivši još bolje povezivanje letova, planiranje linija i letova i usaglašvanje frequent flyer programa.

Putnici koji budu imali karte za letove flydubaija do izabranih destinacija će od 2. decembra 2018. prijavu za let u Dubaiju obavljati na Terminalu 3, a oni koji u ovaj grad doleću i nastavljaju putovanje nekim od letova Emirates-a imaće daleko jednostavniji i udobniji transfer uz značajno smanjenje minimalnog vremena potrebnog za isti – na samo 90 minuta. Putnici koji budu putovali u biznis klasi imaće mogućnost da koriste brze trake za prolaze i sve sadržaje za putnike biznis klase, poput posebnih šaltera za prijavu na let i salona.

Linija flydubai-ja do Beograda je bila među prvima koja je uključena u partnerstvo sa Emirates-om, omogućivši putnicima iz Srbije bolje povezivanje na mrežu linija ove globalne aviokompanije. Partnerstvo dve aviokompanije pokazalo se veoma uspešnim na letovima između Beograda i Dubaija, a interesovanje Emirates-ovih putnika za Beogradom je veoma veliko.

Emirates koristi svoju oznaku leta na letovima flydubaija do Beograda koji se obavlja najmodernijim avionima Boeing 737 MAX 8.

Pratite nas na Facebook-u da biste uvek saznali najnovije vesti iz avijacije